Beys42 16 dan beri hareketli maşallah. 😅 Saniye durmuyor yerinde. Şimdiden kıpır kıpır ve baya belli ediyor kendini. İleriki haftalarda nasıl olur düşünemiyorum yaa 😅😅
Mucizem_63 Beys42 bnde18,den belli hissedyrm 18 de damar atışı gibiydi,20, de baloncuk mısır patlar gibi oluyor ve kasigimin üst kismnda genelde hssedyrm sizinki nasıl ve nerede hissrdyrsunuz
Beys42 Mucizem_63 sizin hissettiğiniz şekillerde ben 16 ve 18 arası hissettim kasık bölgesine yakın. 20 deyim ara ara aşağılarda bazen de göbek deliği etrafında hissediyorum ve şiddetli oluyor genelde. Ayakta bile hissediyorum. Erkek olduğundan mıdır nedir sert hareketleri var 😅 Hatta uzanıp videoya bile çekiyorum dışardan da baya belli oluyor tekmeler.
cdss Beys42 ayy ben de sizin gibiyim 21 haftalık olduk sabah öğlen akşam sürekli hareketli ve benimki de erkek dışarıda uslu olurlar umarım😅
Beys42 Mucizem_63 hayır ilk gebeliğim 😅 çok zayıfım ondan galiba. 41 kiloyla hamile kaldım şu an 48 oldum 😅 doğduktan sonrasını merak ediyorum. Bende annemin karnındayken aşırı derecede hareketliymişim geceleri babamı bile uyandıracak kadar hemde. Ama doğduktan sonra da en uysal sessiz sakin benmişim. İniallah benimkide öyle olur diye dua ediyorum 😅😅 erkek çocuğu ne kadar öyle olabilir bilmiyorum tabiki.