ela1128 Bugün medarda 7 haftalık olmama rağmen 6+1 gördü sami kemik kese vae bebek yok dedi radyolojiye yönlendirdi o da detaylı baktı ve kalp atışı alamadı kürtaj dedi devlete gideceğim 1 hafta daha bekleyip ama doktor bilmiyorum devlette
Kevser91 ela1128 merhaba inşallah kalp atışını duyarsınız geç döllenme olmuş olabilir eğitim araştırmada sultan canan,emin levent aksoy ve Melih demire randevu alabilirsin ben çok memnunum özellikle sultan canan dan
Burcussuss ela1128 merhaba Erdal Çil e bir defa gittim ve memnun kaldım ve Günay Duman ı da çok övüyorlar
Grendaaii Üste çıksın diye yorum yapıyorum canım inşaAllah kalp atışını duyarsın bazen geç döllenme oluyor 8. Haftada bile kalp atışı duyulabiliyor
ela1128 Burcussuss ilk çocuğumda hep güney dumana gittim hiç başka bir doktora gitmedim ayın 27sinde randevum var o zamana kadar birşey olmazsa o zaman da gittiğimde duymazsam kalp atışını ona göre kararımı vereceğim
DuruDefne_mommy ela1128 kesinlikle sultan canan.Eşde alıyor içeri normalde hiç bir doktor almıyor devlette
yagmurandrmk ela1128 6 gün geçmiş durumunuz nedir bilmiyorum ama Sultan canan çok iyi bir doktor daha bir kaç saat önce yanındaydım çok pozitif ve enerjik bir hanımefendi kendisi ilgileniyor ne sorarsanız yanıtlıyor tavsiye ederim