pembeayakkabilikiz nazarnaz ilk hamileliğimi 5 haftalıkken öğrenmiştim. Bu hamılelgımı 4 haftalıkken öğrendim bende ☺️
Yagmustoprak1 nazarnaz 14+2 den merhaba 2 hafta sonra 16 haftalık olunca gidicem 🤣 çatlıyorum meraktan
ayse988 sinemm22 detaylı konuştum ben onu evet cinsiyet net olarak söyleniyor dna bakıyor zaten arkadaşımda yaptırdı öğrendi hemen bende 11 de yaptıracağım
Smyr_97 İlk oglumu 11 haftalikken 2.oglumu 12 haftalikken ikisinide devlette ogrendim ikili testte perinotolojide
Zeynepenfal21 Anneyim6 muayeneye girmeden önce çikolata ye şu iç hareket etsin ki detaylı herseyine baksın benim hiç aklıma gelmedi yemedim bebek pozisyon degistirmedigi için 2. Defa yine perinatolojiye randevu almak zorunda kaldım
mavi123_ nazarnaz oğlumu 12de yanlış tahminde bulundu 18 de falan kesinleşti. Bu seferde 18 haftalığız daha belli değil bacaklarını toplamıştı
Gizemlii61 nazarnaz ☺️ kızımı 6. Aya girerken öğrenmiştim. Şimdi kızım 3 yaşında ama ikinciyi daha öğrenemedim. 14+3 den gidiyorum bakalım hayırlısı
Beyzahas -hul-ya kız dediklerinde genelde değişmiyor benimde 12+3de kız demişti bebeğimiz kız bence sizinde değişmez 😊
tonymontana nazarnaz 12. haftada antalyadaki doktor cinsel organini gormuyorum ama kiza benziyor demisti 16. haftada mersindeki doktorum kiz demisti