yayarenn nazarnaz 12 haftalıkken kız olabilir dedi 15 haftada kesinleşti ama ben en başından beri kız hissediyordum zaten 🌸
Beyzahas nazarnaz 12+3 de kız olduğunu öğrendik biraz erken dedi doktorumuz ama şuan 20. Haftamdayım doğruymuş kız bebek bekliyoruz🥰
Beyzahas -hul-ya kız dediklerinde genelde değişmiyor benimde 12+3de kız demişti bebeğimiz kız bence sizinde değişmez 😊
kucukgokyuzu nazarnaz 15 haftalığım ama hala net bişey çıkmadı geçen hafta erkek denildi bu hafta %60 kız denildi değişebilir mi sizce hala
elinaz1 nazarnaz yarın kontrolüm var tam 12 hafta olacak cinsiyet söyleyecek mi heyecanla bekliyorum 😇
Zeyelif yarensl evett. Doktor %90 hatta 99 dedi. Balon patlacağım akşam o yüzden ben henüz öğrenmedim ama belli şuan için🥰
Silaaaamom2025 nazarnaz ben kendim 16.haftayi bekledim kesin bişey olsun diye yoksa hevesim kacardi ihtimaller üzerine olmasın da kızsa kız erkekse erkek dedim 16+4 de gittim baya uğraştım bekledik sonra gösterdi kızım 🤩
Nur9707 nazarnaz 12 haftalıkkdn gittigimde evde videosunu izlerken bacak arasında bir çıkıntı olduğunu farkettik 15. haftada o çıkıntı nın ne olduğunu öğrendik şuan 21 haftalık dün sordum hala erkek görünüyor değişmez dedi