dilekyanar 25 haftalık olduk halen isme karar veremiyoruz, eşim Türkçe isim istiyor ama umay ve gökçe çok yaygın, BİLGE ismini çok beğeniyoruz. Onun önüne gelebilecek isim önerilerine açığım. Aklımıza gelen iki tane ismi de ankete ekledim. Yardım beklerim🥹🥹💖
maviportakal_ dilekyanar ben sadece bilgeden yanayım iki isim hoşuma gitmediği için ama ikinci isim olarak kullandığınız seçenekler de güzel bu arada ada ve duru ismi de gökçe ve umay kadar yaygın
Catperson dilekyanar bizimki bilge şuan😁 Eşim İlbilge istiyor aslında ama ağır geliyor bana bilge ismi bile🥲
maviportakal_ dilekyanar yani iki isim tınısı bana hoş gelmez ama türkçe isim olarak hoşunuza giderse İdil Bilge biraz daha hoş geldi sanki bana :)
dilekyanar Catperson anlamı güzel ama dediğiniz gibi ağır biraz, olsun yaşı ilerleyince rahat kullanır 😁
Sevdece dilekyanar duru ve bilge ikisi de sıfat gibi yan yana cok hoşuma gitmedi açıkçası. ada bilge kulağıma daha hoş geldi
dilekyanar Sevdece ben hic bu acıdan dusunmemistim ama bana da ada bilge hep daha yakın geliyordu demek sebebi buymus😁