merveeeehappy asil15 6 haftada kalmış bugün tekrar bakıldı ilk başta göremediler umursamadıkları için bence
merveeeehappy asil15 teşekkürler kürtaj işlemi için önce ilaç verdiler kanamam açılması için baya bi sancı çektim sonra serum ondan snra kürtaja aldılar çıkardılar şuan doktorun gelip bişe demesini bekliyorum
merveeeehappy asil15 doktorun keyfine kaldık galiba bende anlamadım birde bugün cuma haftasonu çıkış yok demeseler keşke
halitefe Ezgdfne iyi ki dış gebelik değilmiş olsun kolaylıkla kürtajını ol inşallah sağlıkla yeniden ha ile kalırsın 🤲🏻
asil15 merveeeehappy off ya neden ilaç verdiler direk genel anestezi yapmadılar üzüldüm canım senin adına inşallah birvdaha yaşamazsın en yakin zamanda sağlıklı bir şekilde gebelik olur
merveeeehappy asil15 amin canım hem dil altı hem alttan ilaç yerleştirdi sonra serum serumdan sonra başladı sancılarım
asil15 merveeeehappy niye bunu yasattilarki haftan bile küçüktü ben kurtaj oldum da 9+5di hiç birdey hissetmedim sonrasında bile çabuk toparladım.
asil15 merveeeehappy hayır cnm direk vakumlu kurtaj oldum sana niye böyle yaptilarki evde bekleseydin o zaman daha iyi olurdu
asil15 merveeeehappy uzulme desende yersiz biliyorum yine kalirsin hemen ama 1 regli olmayı bekle sonra korunmayı birak ben hemen 1 regli sonrasi kaldım şuan 10 haftadayim sende inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız
merveeeehappy asil15 benim kanamam vardı hafifti ama sürekli gelmeye başladı ve bel ağrısı eşlik ediyordu kürtaj öncedi açıklık oluşması için ilaç veriliyormuş
merveeeehappy asil15 devlette oldum sabah 9 da gittim gece 22.00 da çıktım normalde çok kısa sürüyormuş hemen çıkarıyorlarmış deniyordu ama benim sansıma gece çıkabildim