Smyesmn İlk başta tam çıkmadı sonra ama durdukça belirginleşmeye başladı emin olmak için kan vermeye geldim
Smyesmn Hayır gün içinde yaptım 2 saat sıvı alımı keserek ama ilk başta birşey yoktu sonra 10 dakkadan sonra hafif siliklik geldi emin değilin o yüzden
Suyusevmeyensusamuru Smyesmn kan testi verin en doğrusu olur genelde bu tarz testlerde 5 dakika baz almak gerekiyor 10 dakikadan sonrası geçersiz oluyor
ygzmom Smyesmn markası ne acaba bende dün prodoctor ile böyle bir sonuç aldım ama ertesi gün başka testte yoktu benim ilk 5 dakikada cıkmıştı
flowerbby Smyesmn Benümde ikinci gebeliğim böyle çıktı bende bekledi diye düşünmüştüm ama doğruymuş 😁
Smyesmn Yaaa hepinize teşekkür ederim 26,5 çıktı kan değerim sanırım erkende olsa bir hamilelik var :) 💓
sevdaa0606 Benimde böyle silik çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptım net 2 çizgi çıktı.Şuan 23 haftalığız
Smyesmn Darısı benim başıma umarım bizimde sürecimiz sağlıklı şekilde ilerler sizin haftalarınıza ulaşırız ❣️
sevdaa0606 Amin İNŞALLAH 🥰 Kolay geçer umarım benim çok zordu mide bulantısı kusma 10 kilo zayıfladım yeni yeni toparlıyorum