busraaa570 nevanur_srt benim bebeğim de iki hafta önde ben 33 bebeğim 35 doktorum gün vermedi ama kilosu seni rahatsız ederse daha erken alırım dedi kafası dikiş yerimde çünkü ikinci sezeryan olacak canım şimdiden fazlasıyla yanıyor kilosu geçen hafta 2280 di
Meltem2225 Mayisss ay benimde 2. Sezeryan olucak şuan 33. Haftadayım. 38 haftalıkken tam 16 eylül oluyoruz. İstemiyorum öyle geç olsun cidden ya
Meltem2225 3faTiiii 39. Haftadya denk geliyoe galiba canım öyle. Bende 33+0 dayım. 16 eylül de tam 38 haftalık oluyor. Sen 24 istiyorsan galiba 40 falan 😁 ama ben sezeryan için 39 u geçenlerin yasak olduğunu biliyorum. Arkadaş. 39+6 imiş 2. Gebeliği sezeryanla olcaktı öyle oldu zaten. Ama karneye ve sisteme 38+6 girdiler çocuğu
Yavuzzynpmhra esraeylull 3.sezeryanım olucak nasipse. Doktorum bugün (31+6) 3 hafta sonra gel bakalım tekrar dedi. 37de alırız muhtemelen ama 38ide zorlayabiliriz rahmin durumuna bağlı olarak dedi 😀
BuketOzyildirim İkinci sezeryanım olucak benimde doktorum 28 ağustosa gün verdi son 14 gün🥰 38 haftalık olucaz tam o gün insallah
Arzu19988 esraeylull 36+0 olduk bugun geliyorum hastahaneden 37+0 a gun verdi ama bir gun erken ya gecte sece bilirsiniz dedi
Aselimmmmm nevanur_srt olabilir bunu doktorunuz daha iyi bilir , kendimizi onlara teslim ediyoruz ☺️🌸
avucundaopucuk 32 haftalıkken 18-25 Ağustos arası olabilir ama 39 haftalık olsun 25 ağustosta alırız dedi ama 36 haftalıkken gittiğimde kafası kanaldaydı pazartesi nstye giricem sancı kasılma çıkarsa o gün alırım sorun çıkmazsa 25 i dedi 😅
_merve_almira Semet Eğer tek odaya düşersen alıyorlar bide tanıdık olursa daha iyi olur ebelerden hemşirelerden. Yoksa alınmıyor
ikimelekannesi2224 beyzanuruzumcu8087 bana 35 ten sonra veriyorum bi dahaki gelişinde veririm demişti salı günü kontrolüm var 35 olcam vercek büyük ihtimalle sizede verebilir belli olmaz her hastane farklı
Arzu19988 hivda36 bizimki riskli hamilelik canim kac haftadr buralara gelmek icin iki uc gunde bir hastahanelerdeyim