babymom2026 Salataya soğan doğruyorum çig şekilde yemeklere de soğan koyuyorum tabi ve bazen yemeklerin yaninda sarımsaklı yoğurt vesaire yapıyorum zararı var mıdır çiğ soğanın veya sarımsağın??? Soğanda sarımsakta çok seven biriyim de endişeleniyorum ☺️
Bebis25 babymom2026 Bende çok tüketiyorum hemen hemen her yemege sarımsak, hatta salataya bile bir dış rendeliyorum. Soğan da aynı şekilde. Bende bı zarari olmaz ikisi de antibiyotik görevini görüyor bizim enfeksiyon vs olmamıza karşı tüketmemiz iyi bile oluyordur 🤗
Ozyy1 babymom2026 ben sürekli yiyordum hiçbir zararı yok .Sarımsaklı semizotu yapın yoğurtlu bebeğe çok faydalı
Minikcivciviimm Ozyy1 aaaa bilmiyordum ilk defa duydum cok severim cok yerim bebişe faydali oldugunu bilmiyordum yani mutlaka faydalidir diye dusunuyordum ama
Burcussuss babymom2026 hayır bence tam aksine bağışıklık için iyi, ama Çiğden koyunca biraz mide yanması yapıyor bende hamilelikte ekstra soğanın tuz ile ilk önce acısını çıkartıp koyuyorum hem daha lezzetli oluyor hem midemi yakmıyor 🥰
babymom2026 Burcussuss teşekkür ederim sagolasin bilgin icin ☺️ bende henuz yapmiyor ama miyde yanması sogan
Burcussuss babymom2026 ay inşallah hiç yapmaz 😅 Ben yemek yerken iki defa düşünüyorum acaba midemi yakar mı diye
babymom2026 Burcussuss henuz bulantım yok aserme var sadece miyde yanmam arada geliyor yemekten sonra falan değil ☺️
Ecemmnaz Bu gece uyuyamama sebebim.. salataya soğan koydum bir güzel yedim karın ağrısından kıvranıyorum kaç saattir. Evet sağlıklı bende çok seviyorum ama gaz yapması çok kötü 😆