ela1128 Deletedmom_297 hiçbir şeyim yok çok şükür bütün gebelik belirtilerim devam ediyor hatta inşallah geç döllenme olmuştur ve 2 hafta sonra gittiğimde duyarım görürüm bebeğimi
ela1128 Deletedmom_297 yok yok hiç acelem yok kanama vs olmadığı sürece 2 hafta sonra ki kontrole gideceğim içimi de ferah tutuyorum Allah nasip edeceksee görürüz bebeği kalbini duyarız Allah nasip etmeyecekse yapabilecek birşey yok herşey Allah’tan 🙏
ela1128 12245 bekliyorum şuan bir aksilik yol çok şükür 1 buçuk hafta sonra gideceğim doktora ve tahminime göre 8+2 falan olacak nasipse
mevamam Ezgdfne yanlış anlama belki bende yaşama durumum olduğu için merak ediyorum çok canın acıdımı nasıldı ? Anestezi oldun mu
gebesbiranne ela1128 bende 7. Haftamdayım adet tarihine göre kese var 14mm dedi ama bebek yok haftaya tekrar çağırdı gideceğim bende çok korkuyorum inşallah haftaya görür ve duyarım muhtemelen geç döllenme olmuş olabilir dedi
ela1128 gebesbiranne inşallah öyledir benimde kese var bebeği göremedi bana hiç öyle bekleyelim falan bile demeden direk kürtaj dedi şok olduk tabikide yaptırmadım bekliyorum 27sinde gideceğim bende başka bir doktora