ela1128 7 haftalık gebeyim normalde ultrasonda 6+1 gözüktü kese var ama bebek gözükmedi kalp atışı yok radyolojiye yönlendirdi doktor orda ea bakıldı kürtaj önerdiler ne yapmalıyım
Busraaaakkk ela1128 canım 7 haftada bende de görünmemişti şu an 8 haftalığım bugün kalp atışı duydum beklesen mi acaba, neden hemen kürtaj demişler ki
visnelicheescake ela1128 9-10 haftaya kadar vaktin var bence acele karar vermeyin başka doktor görüşü de alın .
Myyfamily ela1128 şu an çok erken 10 gün kadar bekleyip bir doktora daha görünün bence herşey gönlünüzce olsun inşallah
kbradrn1 ela1128 bende şuan 6 haftalık gebeyim kese var ama bebek yok kalp atışı da yok 10 haftaya kadar beklemelisin baştan sağmak için herşey söylüyorlar sakın 10 haftaya kadar bekle
ela1128 Busraaaakkk bende anlamadım ama bekleyeceğim içimde bir his duyacağız diyor çok üzgünüz bu 2.gebeligimdi oğlumda hiç böyle birşey yaşamamıştım
visnelicheescake ela1128 yaaa bende tam aksi devlet diye düşündüm Allah hastanenin de doktorun da iyisini denk getirsin kuzum
ela1128 visnelicheescake inşallah dua edin ne olur hiç aklımızda yoktu böyle birşey moral olarak çöktük resmen çok erken öğrenmiştim zatenbu haftaya kadarda herşey normal gidiyordu ne kanama ne birşey
visnelicheescake ela1128 yaaa inşallah görürsün kuzum moralini bozma ben de henüz görmedim bebeğimi 7+4 de gideceğim sende bana dua eder misin🥹
tugba0090 ela1128 bence kesinlikle bekle bende 7+2 de gittim 6+1dedi ve kalp atışı yoktu kese göründü sadece bir hafta sonra tekrar gittim kalp atışı da duyuldu suan 31 haftadaym hemen kürtaj demeleri saçma
ela1128 Miraclem ayy inşallah duyarım bende çok istiyorum bunu kürtajı aklımın ucundan dahi geçirmek istemiyorum
mevamam Miraclem bende de aynı kese sağlıklı değil dedi kanamam var bakalım beklicez dedi 6+0 dayım bugün . Şurada bende durayım birbirimize destek olalım . İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize 🌸🤲