Bbgg Kızlar gebelik boyunca musluk suyu tüketen var mı aranızda? Ben Ege bölgesinde küçük bir şehirdeyim genellikle güvenilir kabul ediliyor ama sizlerden tüketen var mı merak ettim
Busraaaakkk Bbgg canım hazır su kullanmama rağmen kum döktüğünü söyledi bugün doktorum. Gebelikte vücut çok hassas oluyormuş bu duruma dikkat etmek lazım musluk suyuna ben emin olamadım
Bbgg 2bebelianne ben de hazır su tüketiyorum fakat diş fırçalarken duşta vs yanlışlıkla da olsa ufak maruziyetler olabiliyor , kimisi de çok rahat bu konuda o yüzden merak ettim
Bbgg Busraaaakkk çok geçmiş olsun umarım tez vakitte iyileşirsiniz 🤲🏻 ben de hazır su tüketiyorum ama diş fırçalarken felan yanlışlıkla yuttuğum oluyor
yagizinannesii Bbgg ilk gebeliğimde de şuan ki gebeliğimde de hep musluk suyu tükettim bir problem yaşamadım canım.
busenaz68 Bbgg İçme suyu olarak hazır şu tüketiyoruz ama yemeklere çaya vs musluk suyu kullanıyorum. İlk cocugumda sorun olmadı ikinciyi doguracagim az kaldı çok şükür oda sağlıklı diyor doktorum
zynpknt Bbgg 9 ay musluk suyu içtim hiçbir sorun yaşamadım ama lohusayken annem musluk suyu içirmedi eskiden köyde de kaynatıp ılıtıp içiyolarmış lohusayken
Cat98 Bbgg musluk suyu içiyorsanız lütfen kaynatıp soğutup için maalesef hamile olsakta olmasakta güvenli değiller
Bbgg Cat98 normalde hazır su tüketiyorum da abdest alırken bile mecbur kullanıyoruz musluk suyu yutuluyor yanlışlıkla vs .