arkadaşlar kafam karıştı benim ben özel bir hastaneye gittim bir doktora ismini vermiycm
- Bana rahim ağzına kesenin indiğini düşer dedi cuma tekrar gel dusmesse kürtaj gibi birşey dedi korktum kanamam vardı gittiğimde umut yok dedi ilk gebeligimde tüp bebekle olduydu 2aylikken düşük oldu düştu kürtaj oldum 6ay sonra kendi kendine oldu bu gebeliğim bin sükur Allah’ıma şuan 4haftalik sanırım bugünde burda bir doktora gittim çok eski ve başarısı ünlü doktora ona anlattım durumları o bile çok sinirlendi kese rahim ağzinda degilki dedi gayet ortada dedi bana dedim kürtaj dedi dedim ne dedi ne kürtajı daha 1aylik keseye dedi düşse kendi düşer dedi siz yine bir beta yaptirin dedi yaptırdık sonuç değişik birşey laboratuvarlari farklı sanırım bunların içim rahatladı ama birde o doktor beni ilk gittiğim doktor serum verdi yatış verdi 3binntl aldılar 5saaat için kalçadan progestan vurdur bana ondan sonra kese inmiş dediydi bugün biraz umutluyum ama salı günü tekrar geldedi en son gittiğim doktor idrara sıkışık gel dedi sizce neden öyle dedi bana dua edin inşallah bebek gözükrmu