Lolo21 Önceden derdim ki kız olsa bunu koyacam falan ama öyle olmuyormuş 😔😔😔😔 Minnoş kızıma isim bulamıyorum güzel hoş sade be herkesin koymadığı isimlerden bildiğiniz varsa yazabilir misiniz
Kikiriki Lolo21 isim çok kişisel ya ben öneride buluncam ama çünkü kız isimlerinde çok güzel seçenekler var bence 🤣🤣🤭 Açelya, Dünya, Ilgın, Asya, Bilge, Cemre, Elvin, Lavin, Eftelya, Ben yeni isimleri çok sevmiyorum aklıma bunlar geldi
nergis92 Bende 28 haftadan gidiyorum isim konusunda kararsızım. Aklımda 2,3 isim var. Aysu , Damla yada sadece Su istiyorum. Soyadımız Taflan o yüzden İsim Soyad uyumlu olmasını düşünüyorum.
UraSsmom Lolo21 Ben hep kızım olursa adını Zeynep koyucam derdim oldum olası ama cidden olunca insan karar veremiyomuş. Hamile kalmadan önce eşimin ismine uyumlu olsun diye düşündüm İlay ismine çok ısınmıştım o kadarımı değiştirmedim ama. Birkaç ay sonra hamile olduğumu sonrasında kız olduğunu öğrenince İlay koydum. 🥰
Serde55 Lolo21 Bu forumda hep aynı, popüler isimler öneriliyor. Bu uygulama daha iyi yardımcı oluyor isim konusunda: https://bebegimeisim.blogspot.com/2019/05/isim-onerileri.html?m=1