Pelinizm AlininAysesii İyi çok şükür canım wp a geçince buraya hiç bakmak aklımıza gelmiyor🙈🙈🙈😂Az kaldı artık son hazırlıklar işte sen naptın bitti mi hazırlıklar 🙈
Sewo AlininAysesii iyi olmana sevindim canim. Bebegin bi ara gelişmiyor diyordun nasil simdi kac kilo . Benimde safak 34😍😍
Yusufunannesi_ tugcesakir33 benim son 87 gün olmasına rağmen 3 Ağustos Doğum tarihim sizin nasıl Haziran oluyor ki
AlininAysesii Pelinizm Ay ben de nerede bunlar diyorum, hiç ses seda yok kimseden. Bitti çok şükür canım, bi hastane çantam kaldı. Senin bitti mi hazırlıklar? 🥰💕
Gulnar44 tugcesakir33 benmi o zaman yalnis biliyorum 98 gununuz kalmissa nasil haziran da dogum yapiyorsunuz anlamadım benim 65 gun kalmis haziran son diye dusunuyorum yalnis mi dusunuyorum
AlininAysesii Sewo 3 kiloydu en son, gelişimi çok iyi maşallah birkaç gün ileride bile hatta 🥰 ayy çok az kaldı heyecan dorukta 😂
Atarlianne Krispiim16 kasılmalar çogaldı. Dogum yaklaştıgı için. Korkular başladı😉😉 sizin nasıl gidiyo.. burdan da yazışmaya devem edelim. Dogumumuzda dua ederiz birbirimize destek oluruz😊
Pelinizm AlininAysesii Benimde aynı çoğu bitti çanta hazırlanacak ev temizlenecek öyle şeyler kaldı işte bakalım🙈