tugcesakir33 Geldim kızlar dr dan 27+3 olmuşuz 1230 gr 35 cm dedi hersey yolunda 2 kilo vermısım ben 😊ama dr ciğer gekıstırıcı vurmak istedi erken Doğum rislki için 😞Sewo AlininAysesii
Sewo tugcesakir33 bebegin kilosu cok iyi normal. Sende masallah vermissin ne iyi işte. Canim tansiyon ilaci icip beslenmene dikkat etsen niye gebelik zehirlenmesi olsun ki
tugcesakir33 Bende de süt akması olmadı ama sizlama oluyor Şakın sıkma cnm korkma bişey olamaz hafta büyüdükçe süt kanallar genıslıyor@AlininAysesii#4067390
Sewo tugcesakir33 merhaba masallah masallah kuzuma. Ciger geliştirici niye vurdun ki bana da vurdular ama gecen doktor dedi erken vuruldun işe yaramaz. Dogum günü yada bir gün önce vurulan etkiliymis. Kiz hem sende niye erken dogum riski olsun tansiyon ilacıyla duzelir tansiyonun hic tuz da kullanma tamam
tugcesakir33 Sewo saol teyzesi iyi mi kılosu sence ciğer gelıstirci şimdi vurmadi tansiyon Yükselk giderse erken alırım dedi gebelık zehirlenme riskş var ya o yüzden erken sogum riski var dedi diğer randevuyu 4 Nisa’n a verdi
Sewo tugcesakir33 aaa benimde 4 nisan. Canım ciger geliştirici dedigim gibi dogum baslamadan 1 gün önce vurulan etkili. Bana 24. Haftada acilden yatış yapip hemen vurdular gecen gün doktorum kızıyordu boşuna vurdular diye etkisi geçmiştir diyo
tugcesakir33 Sewo protein kaçaği vartan ondan kuzum dikkat edecem artık dr stres yorgunluk yasak dedi ani durum olursa vurcak igneyi aynı gün randevumuzz😍😍😍
Sewo tugcesakir33 doktor diyorda senin laf dinledigin yok sürekli iş yapıyorsun. Benim gibi aceleci tez canlı yoktur bak nasil paşa paşa yatıyorum
tugcesakir33 Sewo bende yatabilsem ah sen yat bol bol dinlen kUZum bende çocuklar olunca zor oluyor yatmak ben çok takıntılıyım kafama çok takarım mesela bisey düşğneyim onu yapmadan yatamam 😀vertigo da var bende perşsan ediyor beni
Pelinizm tugcesakir33 Canımmm anca geldim yaa şarjım çok azdı giremedim arkadaşımdaydım sıkıntı yok merak etmeyin 🙈👍sen nasılsın bakiim ?