Pelinizm Sewo Sağol canım benim teşekkür ederim 🙏🏻 Ayyy şimdide Tuğçe'den ses yok noluyor bize yahu 😩😩😩şimdide onu merak ediyorum valla düzeldi mi acaba🙄
Krispiim16 Sewo kuzum yanlış hatırlamıyorsam eşi bu uygulamayı kullanıldığını bilmiyor zor durumda bırakmam istemem mutlaka dönüş yapacaktır o bize
Pelinizm Sewo Ahhh ahhh bence bize denk geliyor😩 Ama valla sıkıntılarımı böyle candan dinleyen bi sizsiniz yaaa hakkınızı helal edin kızlar 🙄Allah büyük dert vermesin bu ufak şeylerimiz geçecek 🙏🏻
Krispiim16 Sewo Pelinizm kızlar Tuğçe’den haber aldım şimdi dün gece hastanedeymiş sabah gelebilmiş eve şuanda durumu iyi sabah karşı düşünebilmişler tansiyonunu
tugcesakir33 Kızlar saolun iyi ki varışınız insanın merak eden dostları olmasi ne güzel çok tşk ederim allah Razi olsun hepıbızden tansiyonum evde düşmeyince acile gittik dr um da geldi serum iğneler le sabaha karşı düştü eve geldik sabaha karsi şimdi dinleniyorum Pelinizm Sewo Krispiim16
Sewo tugcesakir33 ne demek ya cok gecmis olsun canim ihmal etme tansiyon cok onemli makinan varsa sürekli ölç hastahaneye gitmeye lütfen üşenme canim az kaldi sursa zamanimiz biraz daha sabir
Pelinizm tugcesakir33 Tekrar çok geçmiş olsun canım benim valla merak ettik yaaa 😔 İnşallah birdaha olmaz 🙄 Kendini de yorma artık lütfen🙄
tugcesakir33 Sewo saol hayatım var makınam aldi eşim dr umda daha bebek 1 kilo Tuğçe lütfen dikkat et erken almak zorunda kalmayalım dedi tansiyon çok ciddi zehirlenme olabilir dedi bende tuzu kesmıstım limon şu su içmeye baslıcam baya halsiz düştüm