Krispiim16 tugcesakir33 geldim geldim burdayım son 108 gün oda işleriyle uğraşıyordum canım bizim prensesin odası boyandı duvar kağıtları yapıştırıldı bebek odası geldi eşimle kurduk temizledik yerleştirdik 😂 şimdi avize perde halı kaldı 😂😂 inşallah onları da halledicez 😂😂
tugcesakir33 Krispiim16 oh bitmiş az kalmış güzel uykularda yatsin kumsal prenses 😍😍bitince foto at bizede kuzum ☺️
AlininAysesii Pelinizm Yaaa sorma kuzum 20. haftadan sonra ışık hızıyla geçiyor. Ben de sağlık ocağına 2. doz tetanoz olmaya geldim, tansiyonum biraz yüksek çıktı. Dinlenip tekrar ölçüm yaptırıcam bakalım 😔 sen nasılsın?
Sewo AlininAysesii yorulmussundur canım biraz dinlen.kolunu sıkan elbise varsa çıkar da ölçtür ondanda etkileniyor
Pelinizm AlininAysesii İyiyim bende canım diş ağrısı çekiyorum onun dışında herşey yolunda.Tansiyon bazen benimde yüksek çıkıyor sabah yediğinden olabilir dikkat et bakalım
Atarlianne Pelinizm çektir kurtul valla. Ben önce hamileyim diye gitmiyodum. Doktorundan izin olan kagıt alırsan çekiyolarmış. Yirmilik dişimi cuma çektirtim. 1 hafta sonrada öteki yirmilik dişim çekilecek..
Pelinizm Atarlianne Bana da kanal tedavisi yapılacak yarın onay aldım doktorumdan da ,tedirginim ama bu ağrı da çok kötü başka çarem yok🙄
AlininAysesii tugcesakir33 Aman iyi canım iyi çok sevindim. Ben de sağlık ocağındayım, tansiyon biraz yüksek çıktı 🤦🏼♀️
AlininAysesii tugcesakir33 Kız yanlış ölçmüşler yaa 😂 13/8’di, 15 dakika sonra tekrar ölçtürdüm 10/6 çıktı şükür 🙏🏻
Krispiim16 tugcesakir33 atarım kuzum 😂 sen neler yaptın iyisin dimi prensimiz ve prenses kızlar neler yapıyor
tugcesakir33 Krispiim16 ah teyzesi beyefendi içerde tekmelerle kızlarda dışarda ömrümü çürüttü 28 yaşındayım 50 yas modunda geziyorum 😀büyüğün dersi okulu etütü kursu. Bitmez küçüğün parkı oyuncagi bitmez oyle geçiniyoruz 😊😊☺️Merakla beklıyourz prensesn odasını
AlininAysesii Sewo Canım yanlış ölçüm yapmışlar, ben de panik yaptım, 11/6’dan yukarı çıkmayan tansiyon 13/8 çıktı şok oldum. Tekrar yapılan ölçümde 10/6 çıktı çok şükür.
Krispiim16 Sewo teşekkür ederim canım amin cümlemize inşallah sağ Salim alalım kucaklarımıza imşallah
Sewo eymeninannesii haklisin canim bakıyorum da herkesin bir derdi var herkesin bi hastaligi var sende seker diger arkadaş tansiyon bak bende de erken doğum riski çıktı rahim ağzı kısalığı var rapor verdi yatacaksin full doguma kadar dedi.kasilmalarim sancilarim var ödüm patlıyor
tugcesakir33 Sewo çok haklısın bu aralar hep cevrem de de hamılelıkler sorunlu geçiyor buna şükür cnm son 3 aymız var sorunsuz geçer inş
eymeninannesii Sewo kıyamam kuzum benim geçmiş olsun çok dikkat et kalkma sakın bu günlerde geçicek inşallah
mom02636 tugcesakir33 bizde 22+1 haftalığız 30 haziran gözüküyor normalde ama sezeryan olucagı için 20 haziran dedi doktorumuz hayırlısıyla sağlıkla gelsin minikler🥰
Sewo tugcesakir33 bebislerimiz kaçar kilo oldu benim bugün 24+4 ama 1 hafta önden gidiyor yani 25 küsür haftalarda görünüyor kilosu 842gr
tugcesakir33 Sewo çok iyi maşşallah cnm ben detaylı için gittiğimde hastane de yattim ya ozaman baktılar 600 gr dı 22+2 de idi ama şimdi 24 olduk kaç olmustur bilmiyorum randevum 11 Mart a