Atarlianne Allah yardımcımız olsun. Midem bulanmadıgı halde asit yüzünden. Birden evin ortasına kustum ya. Ne oldugunu anlamadm. Yatamıycam heralde doguma kadar😢😢
Pelinizm tugcesakir33 Geldim bende canımmm valla eşimle çıktık yürüdük güneşlendik ya gelmiş artık hava mükemmeldi yaaa iyi geldi🙈
Pelinizm Sewo Mide yanmasına ayva ,havuç ,süt yada yeşil elma iyi geliyormuş kursta söylediler dün ama kişiye göre değişirmiş oyüzden deniceksiniz hangisinin iyi geldiğini dediler canım , Bana da sekersiz sakız Ve süt çok iyi geliyor yaa
Sewo Pelinizm süt midemi daha kötü yapiyo. Diğerlerini de sevmiyorum ama deneyecem canım. Sen neler yaptın bugün
Pelinizm Sewo Valla sabah kahvaltıdan sonra yemeklerimi yaptım evi süpürdüm sonra eşimle çıktık dışarı yürüdük baya güneşlendik iyi geldi 🙏🏻
Pelinizm Sewo Birde sen yiyip yattığın için çok yanıyor bence canım yaa.yatağa girmeden en az 2 saat önce bşy yemeyin dediler
Sewo Pelinizm ya ama mecbur kaliyorum ben yatmam gerekli .. bugun sabahtan sag kasigim ağrıyor hani hamile oldugumuz ilk hafta kasık da ağrı oluyordu ya öyle yara gibi
Pelinizm Sewo Evet canım ondan diyorum işte sendeki yanma normal ayva yemeğe çalış bence o mide asidini alıyor🙄Hadi ya doktoruna sor bari çok dayanılmazsa git hastaneye🙄
Aysel3351 tugcesakir33 bana da zor diyor herkes ikizler burcu bakalım nasıl olacak bebeklerimiz 👼👼 bugun 27+0 olduk 1050 gram olmusuz normal mi acaba
Pelinizm Sewo @tugcesakir33 Kızlaaaar napıyorsunuzzzz konuşamadık 🙈 Okadar alıştım ki sizden haber alamayınca bi boşluk hissediyorum 🙈🙈🙈
tugcesakir33 Pelinizm ayy hiç sorma aynen bende oyle dün eşim evde di yaylaya gittik derlen yazamadım aklım sizdedi bende çok alıştım diyet nasıl gidiyor kuzum 😘😘keşke wp tan konuşabilsek @Krispiim16 arkadaşla konuşuruz güzel oluyor 😊😊🥰Sewo sen nasılın kuzum
Betul2009 tugcesakir33 bende 24+1 benimde ilk sezeryan olduğu için Buda öyle olucak ama benim doktor hiçbişi demiyor Doğum zamanı konusunda seni görünce bian panikledim ay benim de mi okadar kaldı die 😱
tugcesakir33 Betul2009 Bnm doktorum önceki doğumumda dr um çok rahat konuşabiliyoruz ben sordum. Doğum nezaman diye 3 ile 10 u arasi dedi ben 4 bayram deyince bayramdan önce alırım dedi bayram da ne olur ne olmaz birakmalayim dedi o yüzden belkı cnm 😊😊
Ayazayaz Betul2009 yaşamıyormuşuz 🙈 en son ki doktor muayenemde en iyisi 38 de almak dedi 39 a bırakamayız riske atamayız dedi yani 1 Haziran da alırız bebeği dedi
Pelinizm tugcesakir33 Bizde dün akşama doğru pikniğe gittik canım diyet güzel gidiyor baya alıştım yaaa🙈 Bakalım nasıl olacak bu ay almiiim yeter yaa ama ödemim oluyor daha çok su içiyorum🙏🏻senin nasıl gidiyor diyet bakiim?
Sewo Pelinizm tugcesakir33 kızlar foto koymayı becerdim postalardan birinde foto nasil koyulur vardi ordan öğrendim bakin da kaldirayim😀
Krispiim16 tugcesakir33 kuzum kusura bakma mesajlara cevap veremedim yengem tüp bebek yaptırdı bahsetmiştim düşük tehtidi var diye ama meğerse dış gebelikmiş gece acile kaldırmışlar bugun de acil ameliyata aldılar tüpün birini almışlar 😢 anca eve gelip yemek falan yedik şimdi fırsatım oldu 🙏🏻