Krispiim16 tugcesakir33 ooooo kızımın şimdiden talibi var 😂 kaynanası çok iyi de veremem ki kıyamam 😂😂
Sewo tugcesakir33 benim eşimde kızım olsa kimseye vermem diyo. Beni niye aldın o zaman diyorum. Benim gibisini bulursam veririm kızımı diyo kendini beğenmiş 😀😂
Pelinizm tugcesakir33 Bnimki de diyorki bak Pelin bu kız üniversiteyi dışarda falan okuyamaz erkek arkadaşı falan olamaz...Eğer olursa önce seni sonra kızı döverim haberin olsun diyor🙄🙄🙄🙄😂
Sewo tugcesakir33 hele bebeğim sag salim doğsun Allah bana da saglikla bir kız evlat versin cok istiyorummm
tugcesakir33 Sewo evet oyle oldu 🙈😊dedim ya 28 yaşındaydım diye ben 36 olunca kızım 18 yaşinda olacak
Pelinizm tugcesakir33 Günaydın canım bugünkü kahvaltım 1 yumurta ,2 dlim peynir ,5 zeytin, salatalık, 1 dilim tambuğday ekmeği,2 ceviz,3dlm salam🙄2 saat sonra muzlu süt içcem
tugcesakir33 Sewo orasi oyle kuzum beraber evcilik oynuyoruz 🙈🙈hala zor yanları da oluyor ama iyiki evlenmısım diyorum
AlininAysesii Sewo Çok teşekkür ederim canım sağolasın inşallah, hayır tercih yaptık yalnızca ama maalesef doğumdan sonra belli olacak. O zamana kadar göçebeyim 🙈