Pelinizm Sewo 😩😩😩 yemicem yaa , kız gece falan öyle kalksam yesem içim yanmaz nasıl alıyorum ben böyle anlamadım demek yürümesem hareketli olmasam 10 kilo alırdım kesin🙄
Pelinizm Sewo Adını görünce hala gülüyorum ben yaaa 😂😂😂😂😂 ayyy Allahım 🙈🙈🙈🙈🌸Tuğçe de garibim cevap vermiş masumca garibim bilmiyor ki orda yabancı cisim varmış 😂😂😂😂😂😂
Sewo Pelinizm zaten batma deyince herkes bebek büyüyor diyo zavalli çocuk geceden yabanci cisimle cebellesiyo😂😂
tugcesakir33 Pelinizm ay ben bilem kız bende batma oluyor ole bişey sanmıştım😂😂😂 idtar toplama işi baslıyor benım 24 Saatlik şeker yüklemesi de yaptıracam bence bende var benım ağzım çok kuruyor
Pelinizm Sewo Ben öncesinde çok spor yapıyordum diyet yapıyor gibi besleniyordum sigara da çok içiyordum hamilelikte hepsini birden bırakınca vücut iyce saldı bence 🙄
Pelinizm Sewo Evet yemekten de alınıypr ama bence kesin Sigaranın da etkisi büyük amaaan hiç takmıyorum şükürler olsun bitti ya kilo nasılsa verilir🙏🏻🙏🏻🙏🏻
tugcesakir33 Pelinizm ben bugü son kez yiyim diyorum 😀😀🥰sabah baslıyım benım büyük kız çıkarmış yiyor o bana ben ona bakıyorum
Pelinizm tugcesakir33 Yeee yeee bende buğday ekmeği falan aldım bugün 🙄 Ayyy eşim diyor ki bide doktora çok peynir yumurta yiyor yetiştiremiyorum diyor😂😂😂 Ayyy çok utandım yaa🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
tugcesakir33 Pelinizm ah bu erkek ler 😀😀😀😊bende çok peynir yiyorum canım çok istiyor ama şu kilo işi canımı sıktı Ne güzel almıyorum diyordum