tugcesakir33 Yasemincifci aynen cnm 🥰🥰bakalım benım kızdan korkuyorum büyük değilde o 11 yaşında küçük napacak bakalım o 3 yaşında
ceco tugcesakir33 24+2 son 112 gün neden normal seçmedin ki bir de sezaryeni doktorun hemen tarih vererek nasıl söyledi hiç bir bilgim yok Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻🧿 bayram çocuğu olacak desene 🤗
tugcesakir33 ceco canım 3. Çocuğum 2si sezaryen ondan bu mecbur sezaryen ilk doğumumda 6cm acıklıkla gittim acil sezaryen a alındım digerleri de mecbur sezaryen olmak zorunda oldu sen Mersin din dimi cnm
Zehramom SuAte bende 🙁 doktora soracam son zmaanlarımda bi gelişhatı belli olsun . Son anda başka doktora kalmak istemiyorum
eymeninannesii tugcesakir33 çok şükür kuzum iyiyim sen nasılsın mayısın sonu gibi söyler inşallah şeker de varya bende fazla beklemez die düşünüyorum bu gittimde olmadı konusucam
tugcesakir33 eymeninannesii saol kzuum bende iyiyim sor bakalım gün verir belkı şeker nasil gidiyor iyisin dimi
eymeninannesii tugcesakir33 pek iyi gitmiyo canım yüksek cikiyo nedendir anlamadim diyetimede uyuyorum doz yukseltiyo doktorum
SuAte tugcesakir33 sağlıkla gelsinler inşaallah 🤗 3. Deneyimine güvenerek bişey sormak istiyorum canım, 2-3 gündür kasığın üst taraflarında dönerken yürürken hafif batmalar oluyo büyüdüğünden mi kaynaklı bu ağrılar?