Pelinizm tugcesakir33 Ben iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın asıl ogün kendini yordun işte ağrıların oldu 🙄
tugcesakir33 Pelinizm daha iyi kalktım Bebek hareketi şükür dün az di benım bebiş çok yukarda normalmi ya göbeğim asagisi yumusacık
tugcesakir33 Pelinizm aynen bencede ben çok yordum o gün kendimi dolapları silecem diye merdivene in çık çok yaptım acaba şeker mi var ben de ağzım çok kuruyor
tugcesakir33 Ben günde 1 litre içtiğimden şüpheliyim su içemiyorum dün çok kötüydüm acile gidecektim zorla uyumusum bende Rüyamda 36 haftalık Doğum yapıyordum bilinç altı işte 🤭Sewo
Pelinizm tugcesakir33 Ayy bilmiyorum ki canım turşu falan çok yediysen yada hararet yapıcı bşy ondan da olur yine de devam ederse bi tahlil yaptırırsın yaa🙄Valla ağırlaşıyoruz artık öyle yorucu işler yapmamamız lazım hemen etkileniyor bebeklerimiz
Bebekim123 tugbaozdemirkan41 aramızda tam bir hafta var canım benim de 27 haziran nasip olursa inş.🙏🏻💕
tugcesakir33 Pelinizm bende çok merak ediyorum kaç gr oldu en son 600 dü inş yüzünü gösterir hep saklıyor🥰sende haber ver randevu dan sınra cnm
Pelinizm tugcesakir33 Benim randevu 16:20 de 😩 Çıkınca yazarım size evet inşşş gösterir yüzünü yaa elleri hep yüzündeydi en son🙈🙈🙈
tugcesakir33 Sewo canım dün bir halsızdiim karnımın yan tarafi böbreğime doğru bıçak saplanır gibi oluyordu kasılıyordu karınım ağladım o derece yani tansiyon um da dün 15/9du ama bu sabah daha iyiyim suyu az içiyorum bu gün çoğaltabilirim inş sen nasılsın
Sewo tugcesakir33 e bak canım bide ne güzel söylüyorsun. 3 litre su iceceksin icemem falan yok. Postlarda böbrek den ne kadar cok ceken var riske atilir mi