Hanife_ tugcesakir33 bende 32+3üm normalde 53 gün gözüküyor ama sezaryen olduğu için 1 nisan 30 günümüz kaldı
Pelinizm tugcesakir33 Tamam 😂 Ama bendeki gariplik hiç aşermiyorum 😂😂😂Hatta eşime sordum geçen ben neden hiç aşermiyorum die oda çünkü ağzın zaten hiç boş durmuyor ki dedi😂😂😂
tugcesakir33 Pelinizm sesli güldüm bakkk 😀😀bende bir buna aserdm birde limon şalgam baska bişey yok bak ama 😀😀
Sewo Pelinizm ayy saniye başı rapor veriyom size.suan midem e tas gibi birsey oldu gittim baktim karnim yamuldu sanki ne yapiyor bu çocuk içerde tugcesakir33
Pelinizm Atarlianne Eyvahlar olsun hiç haz etmediğim bir soru sordunuz🙈🙈🙈😂Hamilelikten önce 54 kiloydum şimdi..... çok fazla ...boşverelim 🙄
Atarlianne Pelinizm zayıftım yazınca merak ettm☺ Bende 43le hamile kaldim şuan 58 olmuşum. Benim karnımda ćok geriliyo sancı gibi sanki. Zayıf olmamla alakalı galiba..
Salmanc tugcesakir33 2 ay sonra gündeme alır doğum konusunu sanırım . İnşallah gönlümüze göre sağlıklı bir tarih olur😞
Sewo Atarlianne bak bana ben kilolu hamile kaldim zavalli bebegimin demekki yeri öyle genisti ki ayaklari degmiyordu cok gec hissettim hareketleri 😂😂😂