tugcesakir33 Oguzkagan65 😊ben daha şeker yüklemesi yaptırmadim yaptırmam sanırım Benim de randevum 6. Da
Sewo tugcesakir33 canim coasprin iç ben de içiyorum kan sulandırıcı olarak.kesinlikle cok iyi ihmal etme
Pelinizm Sewo Kızz sen bugün sordun yaa şu saate kadar gün boyu tekmeleri altta hissettim tam vajinamın oraya vuruyor yaa baya altta normaldir demi 🙄
Sewo Pelinizm dün sordum normal diyolar.28 den sonra yukarı tam çıkarmış. Bugun yattim gene bir kac tekme göbekte de hissettim galiba en hareketli haftalari her an her yerdeler
tugcesakir33 Pelinizm içerde neyapıyorlar Alah bilir 😀hareketli olsunlar da sağlıklı olduklarını anlıyoruz en azından kzuum
Sewo Pelinizm kuzumm ben doymuyorum bana birsey oldu. Resmen her saniye hersey yemek istiyorum . Nasıl duracam
Pelinizm Sewo Alla allaaa😂😂😂 Bilmiyorum ki bunun tek çözümü az az sık sık yemen lazım başka çaresi yok canım yoksa kilo çok fazla alırsın 🙄
Pelinizm tugcesakir33 Tabiki çok şükür hareketlerini duyunca rahatlıyoruz valla🙏🏻 Şu doktor günü gelse de gitsem bu ay bi geçmek bilmedi yaaaa😩😩😩
tugcesakir33 Sewo benım canımda bişey istedi oyle böyle değil aserme bu oluyor sanırım pek bulacağını sanmıyorum ama eşim aramaya çıktı 😌
tugcesakir33 Pelinizm benım de Çarşamba randevu ben hastanede yatgimdan beri. Gitmiyorum 1 ay olacak merakta yim
Pelinizm tugcesakir33 Benim 16:20 de yaa baya geç🙄🙄🙄Kilosu boyu herşeyini merak ediyorum bakalım inşş herşey yolundadır 🙏🏻 Sıkıntılarımı da sorcam bakalım yazıyorum şimdiden unutmamak için
tugcesakir33 Pelinizm eşimle gidiyorum dlye sabah alıyorum randevu ben de yazıyorum yoksa dr görünce bebişi görünce herseyi unutuyorum sonra Whatsaotan sormak zorunda kalıyorum 🙈