Sewo tugcesakir33 @Pelinizm ayy geldim sabahtan cok sira bekledim doktorun sekreteri gelmemişti bayağı bağırdı çağırdı adam.gec basladi 8 de geldim 11 de sira geldi beklerken sancılarım arttı cok kasilmam oldu.doktor bakti rahim ağzı cok kısalmış dedi kesinlikle kalkmq dedi. Simdi şeker yüklemesi yapiliyor perisan haldeyim.doktor pek iyi konuşmadı yatacaksin dedi. Cok korkuyorum bebegime birşey olmasın Allah im...
Pelinizm Sewo Tühh canım yaaa sakın ama sakın kalkma ozman bol dua et 🙏🏻Allah sağlıkla zamanında kavuştursun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
tugcesakir33 Sewo canım çok üzüldüm lütfen kalkma az kaldı bak şurda ne kaldı çoğu gitti azı kaldı sürekli yat rahim ağzi kendiliğinden uzayabiliyor diyor dr lar dinlenmene bağlı kalkma tuvalet dışı çok dikkat et kendine
Sewo Pelinizm tugcesakir33 Cok teşekkür ederim kızlar. Doktor hic olumlu konuşmadı ama ben yatacam zamanında gelecek insallah bebeğim inanıyorum
Sewo tugcesakir33 Pelinizm canlar birsey soracam bebegin tekmelerini tam olarak nerde hissediyorsunuz. Cok altta hissediyorum ben.afedersiniz sanki idrar torbama vuruyor gibi hoplatiyo beni
tugcesakir33 Sewo canım bende bazen altta bazen üst tarafta hissetiyorum ama genelde alt kasıklarda oluyor normal yani korkma kzuum
Pelinizm Sewo Genelde göbeğimin yan taraftında hissediyorum sanki karnımda paralel yatıyor gibi.Ama aşağı doğru vurduğu da oluyor canım değişiyor
Pelinizm Sewo Kızz sen bugün sordun yaa şu saate kadar gün boyu tekmeleri altta hissettim tam vajinamın oraya vuruyor yaa baya altta normaldir demi 🙄
Pelinizm Sewo Bence o herkesin karın yapısına rahim yapısına göre değişiyor yaa çünkü baya dışardanda görünğyor benim yana vurduğu🙈 Bende şey sorcam kızlar sola çok yatamıyorum ben yaa sağda çok rahat uyuyorum 🙄Sola yatıp dönerken göğsümün altında bi yer yırtılıyor gibi çok acı hissediyorum yaa ne ki bu 🙄🙄🙄 tugcesakir33
Pelinizm Sewo tugcesakir33 Kızlarrrr biraz önce kusmaktan ölüyordum yaa yine geldi bu bulantı bana🙄🙄🙄