Pelinizm Sewo Anladım kuzum dediğim gibi dikkat et bundan sonra nasılsa evdesin yaz sıkılınca konuşalım 🙈
tugcesakir33 Sewo dediğim gibi prolotonu bulmassan haber et CNm bana kardeşim eczaci yollarım ben sana
Sewo tugcesakir33 gerçekten miiiii😍😍😍 canım insallah hemsire arkadas ayarliyor bizimde tanıdık birileri var ama olmazsa derim coook teşekkürler ya Allah razi olsun
Ltfyyrdc5021 tugcesakir33 yapiyorum canim yiyorum uzaniyorum cok cok az bi titriyo sonra duruyor bazende bildigin disardan net bi sekilde goruluyo hareketleri aceba normalmiki
Sewo Ltfyyrdc5021 benimde oğlum böyle. Akilli uslu olacaklar insallah ona yoruyorum artık. Ayrıntılı da hoca ya gitmiştim oda oyle dedi akilli olacak dedi
Krispiim16 Sewo teşekkür ederim canım amin cümlemize inşallah sağ Salim alalım kucaklarımıza imşallah
Ltfyyrdc5021 Sewo sizdede oluyormu hareketleri nerdeyse hissetmeyecek kadar az bazen guzel oluyormu benimkide erkek bu arada korkutuyor boyle olunca persembe gunu kontrolum vardi bi sikinti gorunmedi
Sewo Pelinizm demi ama ayy benim eşim der hele bu kış geçsin bebek büyüsün bahaneler bitmez erkeklerde😀😀
Sewo Ltfyyrdc5021 ah canım ben hep diyorum hareketi yok gibi diye doktorlara diyorum bebk iyi hedefleyebilirsin dedi. Prof da dediki senjn bebeğin akilli olacak demek.o yuzden sende cok takma.
Sewo Ltfyyrdc5021 sen kac haftaliksin . Kilon nasil. Benim kilom var diye o yüzden hissetmediğimi düşünüyorum
Pelinizm Ltfyyrdc5021 Oluyor canım benimde bazen inanılmaz derecede kıpırdak bazen de hiç kıpırdamıyor çok az hissediyorum endişelenmiyorum çünkü hareketlerini düzenli kontrol etmemiz için daha çok küçükler doktorum söylemişti🙈Bende 25+0 ım
Sewo Pelinizm ay insallah bu hafta bir iki kez daha kontrol amaclı gitmem lazm bundan sonra bi 29 da giderim sonra 33 de sonra her hafta gel diyorlar zaten
Ltfyyrdc5021 Pelinizm tamm canim tesekkur ederim Rabbim yavrucaklarimiza sağsağlim kavuştursun cümlemizi🤲