tugcesakir33 Slm güzel anneler nasılsınız bebişler nasıl benım normal de 114 gün gözüküyor ama sezaryen ve günü belli 3 Haziran son 98 sizde durumlar ne
Yasemincifci tugcesakir33 bizim günümüz dopum şeklimiz belli değil 40 ımızda hazirann 4 ünde doluyor😂 bizimkide 99😂
Ayazayaz tugcesakir33 ay arifede alıcaksınız kucağınıza bende bayram sonrasına itekleyebilirmiyim die düşünüyorumda 🙈 2. Sezeryan benimde 24+3 günlüğüm
Sabireeray tugcesakir33 merhaba canım benimde sezeryan olcak ama henüz günü belli değil Dr 34 haftalıkken veriliyor dedi özel e mi gidiyorsun bu arada 23+4 günlük gebeyim
tugbaozdemirkan41 Bizim de doğum seklimiz ve gunumuz belli degil. Allah hepimize hayirlisini nasip etsin öncelikle 😊 biz de 23+3 olduk oğlumla. Dünden beri hareketleri tekmeleri cok daha netlesti. Dün bikac kez disaridan da gördüm 😊 sizde durumlar nasıl 😊
Yarenim34 tugbaozdemirkan41 bende 23/3 fakat bebek hareketleri dışardan göremiyorum eşim elini göbeğime koyduğunda hiç sesi çıkmıyor sonra sı coşuyor😊😊
Aysegulkinyas tugbaozdemirkan41 benimde dogum sekli ve gunu belli degil gunlerimiz ayni ama aynen bende bu ara oglumun tekmelerini daha cok ve daha belirgin hissediyorum 😘
Bebekim123 tugbaozdemirkan41 aaa aynıyız canım bizde pamuğumla 23+3 olduk 😍biz babamıza bir cilveler yapıyoruz hele birde şarkılara bir tepkiler veriyorussss ana kıssss çoşuyorusss😍💕💃🏻💃🏻💃🏻 Benim 27 haziran görünüyor inş.vaktinde gelirde meleğim😍
Ltfyyrdc5021 Selam benimde 2. Gebeligim haziran 13 du normalde ama sezeryan olcagim icin mayis sonu Rabbimin izniyle alisveris bitmek uzere diyebilirim agirlaşmadan tamamlayayim dedim Rabbim bebeklerimizi sağlikla sağsağlim kucagimiza almamizi nasip etsin 🤲
tugcesakir33 Ayazayaz aslında bende bayram Sonu dedim dr um tehlıkeye atmayalım dedi Bayramda sancın gelır suyun gelır dedi ne olur ne olmaz 3. De Alalım dedi😊
Pelinizm tugcesakir33 Valla çok diş ağrısı çekiyorum Perşembeden beri canım hep yatıyorum beynim zonkluyor resmen neyse ki yarın kurtulcam bu ağrıdan sabrediyorum.Yazamadım da sen nasılsın herşey yolunda mı?
Sewo tugcesakir33 merhaba canım ne yapayım az önce gene gittim hastahaneye bir sürü ilac verdi yatacaksin dedi heyet raporu verdi daha gitmeyecem okula.insallah birsey olmaz . Doktor kalkmayacaksin dedi