pembeayakkabilikiz elif13sena cınsıyet bellı degıl daha erkek olursa Yiğit, kız olursa Miray koyacagız 🩷
Senemikoo elif13sena 18 aylık bir kızım var ismi DERİN 🌊🪸 29 haftalık hamileyim erkek bebiş bekliyoruz ismini daha seçemedik ama ben UYGAR yada BERKİN istiyorum
Nur482482 Talya Duru isminden başka hiçbir isim sinmiyor içime buna da herkes elli laf etti napıcam bilmiyorum kararsızım
elif13sena @Nur482482 gerçekten isim seçmek dünyanın en zor şeylerinden biri bence illaki birileri çıkıp diyecek bunu mu koyacaksınız diye ama bence önemli olan annenin ne istediği
elif13sena @pembeayakkabilikiz ben de aslında yiğit ismini düşünüyorum ama daha tam karar veremedim ya
bebek308_ elif13sena belirtiler hepsi kız gösteriyor ki kızında erkeğinde ismini benim bayadır aklımda 😍🤎🐣 kızım olirsa HİFA Oğlum olursa MİR ZEYD
Deletedmom_7156 elif13sena ilk kızımın adı Asel Lina şuan hamileyim cinsiyet bilmiyoruz erkek olursa ben Atlas istiyorum kız olursada Alya yada Derin İstiyorum bakalım tabi daha konuşmadık eşimle yine ortak kararımız olur yine bunlar benim düşüncem şimdilik