miniminnacikk Selam kızlaar 💕 Bu antibiyotiği kullanıpta enfeksiyonu geçen var mı ? Ve doğal yollada destekleyebileceğim önerisi olan var mıdır ? 🌸
Sss1947 miniminnacikk gebe değilim. Bu antibiyotik mucize gibi birşey bir tane bile içmek herseyi düzeltiyor
020525 miniminnacikk kronik idrar yolu enfeksiyon var bende bu ilaçtan iyisi yok derim ama hamileyken kullanmadım hiç
Yazmelegi_ miniminnacikk doktor önerisi ile burda da bi annemiz demisti Beyaz dutu kaynatıp günlük yarım bardak iciyodum beni o rahatlatmıştı
miniminnacikk 020525 yaa çok geçmiş olsun size de , inşallah iyi gelir bana da çok teşekkür ederim 🩷🌸
miniminnacikk Yazmelegi_ aaa çok teşekkür ederim onu da deneyim , zaten dut kurusu ara ara tüketiyordum bide kaynatıp suyunu içeyim 🤭🥰😂
nurnnur evet bu ilac çok güzel geciriyor idrar rengini sarı yapiyor ama tekrarlamamasi için tek çözüm bol bol su içmek
miniminnacikk Reon merhabaaaa , evet 1 tane içmeme rağmen miğde bulantısı yaptı bi tuhaf oldum doktora söyleyip bıraktım , içemedim yani 😶