Anonim3400 Sevdam16 sezeryanda 38 olduğunda alıyolar ama anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi hem emme reflexi vs daha iyi gelişmiş olur emmesinde problem yaşamazsınız hem de anne karnında vitaminleri falan daha iyi alır tabi 41i de geçmemek lazım
Sevdam16 Kızımı 38 haftalık sezeryan olmustum ama refleksleri gelismeden dogmustu cok zorlandık sizce 39 normal mi
2cocuk2kopek Sevdam16 38 de refleks nasıl gelişmemişti 38 ideal doğum için bebekte gelişim geriliği falan varmıydı acaba. 36 haftalık doğum yaptım herhangi bir refleksinde bir sorun yok
Sevdam16 Anonim3400 benım kızın emme fefleksi yoktu 20 gun hastande yattı anne sutu hic alamadı suan 2 yasında 2 ye hamileyim 22 sinde sezeryan olcam bu sefer 39 haftalık olcak insallah emer
Anonim3400 Sevdam16 hımm eğer bebeğiniz de emmez reddederse biraz uğraştırır ama şırıngayla memeden doğru vermeyi deneyin böyle işe yarıyomuş inşallah gerek kalmaz
kubrakandu Kızlar 36+4 gebeliğim protein çıktı üç gün yatış yaptım hastanede 37 haftada gel yatışın olucak dedi ama doğumla ilgili birşey demedi normal doğum mu sezeryan mı gibisinden proteinden dolayı sezeryan olan varmı lütfen cevap verebilirmisiniz ?🥹
2cocuk2kopek Sevdam16 yenidoğan beneğin hemen emme refleksi olmaz ki zaten kuzum . Benimkinden biberonla mama verdiler hastanede 36. Haftada doğurdum küveze almadılar
Sevdam16 2cocuk2kopek biberon emzik tutmadı hic cene kasları cok zayıftı baya ugrastılar sırıngayla kasıkla sonra az az biberon tuttu 20 gun sonra