kayrasu ekme siz gidin bence Allâh korusun ya bır yanlışlık olursa doktora gitmekle bişey kaybetmezsınız yine de karar sizin 😊
Ceylannur1 30+5 hamileyim 2hafta önce doktora gittim doktor 2hafta geriden geldiğini söyledi bu gün başka bir doktora gittim 1hafta küçük gözüküyor dedi ve perinatojiye sevk etti neden
yasarceyda12 Ceylannur1 gelişim geriliğinin sebebini araştırmak için olabilir canım bazen altında yatan sebepler olabilir veya hiçbirşey olmayabilir
kayrasu Ezgdfne çok üzüldüm inanın gereken neyse yapın herşeyin iyisini Rabbim bılır Rabbim yardımcın olsun canım 🥺
kayrasu Ezgdfne anlıyorum sizi ilk bebeğimi bende kaybettim hemde yavrum yoğun bakımda aylarca yattı ama melek oldu 4 ay sonra hamile olduğmu öğrendim her şeyde vardır bı hayır elbette üzülüyoruz insanız Rabbim sabrını veriyor canım dua et senın için dua edıcem 🙏
Ezgdfne kayrasu yaa öyle miii :( ben sanki bir dana cesaret edemeyecekmişim gibi hissediyorum rabbim sağlık sıhhat versin tabii önemli olan o çok teşekkür ederim:(
Mrsz Benim ilk gebelikte kesenin şekli bozuk sınırları düzgün değil vs dediler .Sonrasında kanamam da oldu.Yumurta ,avokado tükettim kese gelişimi için 1-2 hafta sonra düzeldi Allaha şükür doğdu bile 2 yaşında
Miraclem Mrsz kac haftalikti kesenin şekli bozuk dediklerinde hatirliyor musunuz ve bebek gözüküyor muydu ?
Ezgdfne Mrsz ahh ınsan umutlanıyor böyle mucizeleri duyunca ama yarın bu yolculuk bitecek galiba bizim…
mevamam Mrsz benimde kese 7-8 mm ama bebek için darmış 6. Haftadayım şu an kese büyümezse bebeği boğar dedi doktor şu anda kanamam var sizin kanamanız olmuşmuydu ? Birde progestan kullandınız mı
Mrsz Miraclem 4+5 ya da 4+6 falandı keseyi zor buldular zaten devlet hastanesiydi kesin düşer dedi ama düşmedi.
Mrsz Ezgdfne hemen acele etmeyin. Nereye gidiyorsunuz bilmiyorum ama bana devlette düşer dediler özele gittim kese de sıkıntı yok zamanla düzelir dedi doktor malum devletin ultrasonları da kötü oluyor.Adam keseyi bulmak için 5 dk uğraştı.
Masalminik mevamam çok geçmiş olsun ilk defa duyuyorum böyle bir şey. Bebeği gördü mü doktor peki ya da beta baktırdınız mı bugün betanız kaç çıktı
Mrsz mevamam benim kırmızı kanamam oldu 6. Ve 7. Haftada 2 kez.Kese arkasında kanama alanı vardı.Progestan fitil ve ağızdan aldım.10. Haftaya kadar kahve lekelenme oldu ara ara .Tedbir amaçlı progestanı 12. Haftaya kadar kullandım sonra doktor kesti.
Ezgdfne Mrsz ben de sabah akşam progestan alıyordum corasprin bide bugunkı doktor içmene gerek yok dedi:(
mevamam Mrsz hiç parça gibi bi şey gördünüz mü minicik mimicik ama büyük bi parça şeklinde olmadı ama minik daha koyu kırmızı şeklinde benekcikler oluyor bazen acaba düşürüyormuyum diye korkuyorum ama şu an kırmızı kanamam var ama normal kan şeklinde
Ezgdfne Mrsz ılk gittiğim özel hastanede beta 5200 ken alttan bakti çok küçük görünüyor dddi bir hafta sonra aynı doktora tekrar gittim çok dar uğraşmadan baktı keseyı hıc göremedi gelişmesini bekleyelım bakalım dedı haftaya gel dddi beta 13bındi o gün. Bugün başka doktora gittim o ılaclarını bırak içme gelısmez bu kese kürtaj olacaksın dedi :( o kadar kesin konuştu ki diğer doktor da belkı bekleyıp aynı şeyi söyleyecekti yarın tekrar ılk doktora gideceğim