S-nur1 27.haftamdayım çok mide yanmam oluyor kahvaltıda Sandvic veya tost yiyorum hafif olsun diye sonra direk yanma başlıyor ara öğünlerde hiç birsey yemiyorum vicdanım rahat değil 😔sizler nasıl besleniyorsunuz neler yiyorsunuz mide yanmalarınız var mı
Katya1 S-nur1 28 hafta olduk genelde hamurişi yiyince mide yanmam çok oluyor tosttada denedim bunu. Kahvaltıda 2 yumurta yemeye çalışıyorum gün oluyor hiç yemiyorum + Domates salatalık. Öğle 1 tane maden suyu yanında kuruyemiş. Akşamda allah ne verdyse yemek yapabilsem yerim mide bulantım devam ediyor cnkü bazen halim olmuyo yapmaya, yapmazsamda yogurtla yulaf içine şeftali doğrayıp zorla yiyiyorum bu şekilde. Akşamları cok şiş oluyorum ama hareket etmekle uzanıp kalkmakla zorlanıyorum. Bebeğim günü gününe denk şükürki🙏
Zero93 S-nur1 Siz şeker yüklemesi ya da takibi yaptınız mı? Bende çok dikkat ediyordum yediklerime tatlı fln yemiyordm ama şeker takibinde açlık şekerim yüksek çıktı. Şimdi ne yesem hiç bilemiyorum. Diyetisyenle çalışmaya başlayacağim
Ecisbicis S-nur1 annelik ne zor gerçekten ya şimdiden, sürekli bi yeterli gelememe durumu düşüncesi, son zamanlara kadar hiç dikkat etmedim kasmadım yediklerimi, şimdi yemeye çalışıyorum ama mide dediğiniz gibi her türlü yanıyor. Gaviscon kullanıyorum