Ervaa2534 aynı duyguları yaşıyoruz benim bir oğlum var 2. Gebeliğim 6 haftalıkken durmuştu oğlumda aralarında 3 yaş olacaktı sonra kalbi durdu aradan 3 yıl geçti ben düşünmedim o sürede sonra istedik oldu çok şükür ama 21+1 de kalbi durdu ama 3 ay korun dediler genetik doktoru testler çıkana kadar hamile kalma dedi ama o 3 ay bana 3 yıl gibi geliyor içimin acısı hiç geçmiyor kimse anlamıyor anlayamazlarda yaşamayan bilmez bu acıyı nefesim kesiliyor bazen araştırmaktan başım ağrıyor kulaklarım çınlıyor ama normal çınlama değil sanki kulaklarımın dibinde biri çeşme açmış gibi bebeğimi rüyalarımda görüyorum emzirirken görüyorum çok boşluktayım herkes diyorki evladına sarıl tamam oğlum benim canım ama kızım da benim canımdı ciğerlerim parça parça döküldü sanki günden güne alıştım sadece ilk günkü gibi ağlamıyorum ama içim çayır çayır yanıyor birde biz genetiğe göndermek istemiştik asıl genetikte belli olacak diye ama bebeğimi önce patolojiye göndermişler genetiğe göndereceğiz dediler ama göndermemişler 1 ay oldu doğum yapalı bir aydır bebeğim arşivdeymiş patolojideki hemşire ve doktor o kutıdaki sıvının içerisine girmeden genetik yapılması gerekiyordu o sıvıya girdikten sonra genetik olmuyor dedi keşke patoloji yaptırmasaydınız genelde tekrarlayan düşükler fetüsle alakalı değil dedi o hastane o an yıkıldı üzerime bebeğimi istedim morgtan teslim ettiler hayatımda morga girmemiştim acı bir şekilde girdim sonra mesarlığa gömdük etrafını tellerle çevirdik içim bir nebze olsun rahatladı dün de cimere yazdım şikayette buldum hastaneyle ilgili