YyyyYasemin merve__12 4 haftada tek seferlik kusmam oldu sonra 6 7 8 derken hep devam etti 14 haftadayım sabah öğürme oluyo su gibi çıkıyo normal bulantı kalmadı iştah arttı
QueenJ merve__12 5 haftalıkken başlamıştı sabah bulantılarım sonra da tüm güne yayıldı ilaç kullanıyordum o yüzden
aylin_a 5 haftayken yemekten sonra ve sabah başladı kokulardan da nefret etmeye başladım . 13+4 oldum ilaçsız hala duramıyorum. İlk gebeliğinde 7inci hafatada başlamadı 16 ya kadar devam etti ilaçla geçiniyordum
vanilya_kokusu merve__12 5 te başladı bulantı kusma hala devam 8 haftalığım sabah kusuyorum akşama kadar midem bulanıyor kokulardan tiksiniyorum duş alıyorum sacimdan gelen şampuan kokusu bile öğürturuyoe beni bittik haledeyim
aylin_a vanilya_kokusu beni anlaymışsınız gibi İlkimde de şimdi de aynı, ikinci belki daha kolay olur ama daha fena hazımsızlık ve uykusuzluk eklendi 🤦🏽♀️
vanilya_kokusu aylin_a bende ilkte yine öyleydim bide bazen bayılma hissi geliyor Allah’ım o eksikti inanki böyle oturup saatlerce ağlayasim var 😓
whitee00 merve__12 5.haftada başladı 13’teyim hala devam. Günde 4 tane prilam içiyorum içmesem daha kötü olurum herhalde ama içmeme rağmen bulanıyor