kelebegimmmmm Dün banyo temizliği de ozon banyo temizleyici sprey falan sonra mutfak yağ sökücü bulaşık deterjanı derken baya karıştırdım kolum kadındı akşam aklıma bebiş geldi çok küçük ama bir zararı olmaz insallah
melisaemirhan kelebegimmmmm Temizlerken maske gibi birşey tak koku alma birde kendini çok yorma bu haftalarda temizlik konusunda daha çok dinlenmeye bak yavaş hareket et 😊
ahsenimdeahsenim kelebegimmmmm hicbirini kullanmadim doktorum soluma onlari dedi.deodorant bile kullanmiuorum
kelebegimmmmm melisaemirhan ay misafir gelme ihtimali vardı kendimi paraladim resmen mutfak dolabı banyo tuvalet aklına daha ne gelirse sonra aklıma çocuk geldi bir etkisi falan mı olur diye endişe etttim biran
melisaemirhan kelebegimmmmm Allahın izniyle bir şey olmaz diyelim ama ben ilk hamileliğimde hiç dikkat etmedim dip köşe temizlik yaptım indir kaldır şunu yap bunu yap derken kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim şuan tekrar hamileyim 7+5 ilk baştan beri asla temizlik yapmıyorum kendimi yormuyorum dinleniyorum bundan sonra sende öyle yap gerekirse biri yardım etsin sana çünkü senden ve bebeğinden başka kimse önemli değil diye düşünüyorum