Karabiber Teyzoşlar selam, kızım bugün tam 17 haftalık ve cinsiyeti belli oldu. İlk kızımın ismi Aybüke. Uyumlu olsun ya da olmasın takıntım yok bana rica ediyorum Türkçe isimler önerir misiniz teşekkür ederim 🥰🥰 ama böyle Tomris, Umay bilmem börteçine vesaire şeyler değil. Bu isimler çok banelleşti. Hadi bismillah 🤭
azra01 Karabiber benim kızımın adı Azra düşünebilirsin canım onun dışında nehir, defne, ada, ırmak guzel isimler
Seymatrkay Karabiber Sana şöyle diyeyim kardeşim. Benim arkadaşımın ikizi var. 3. Kızı da yeni oldu. Sana fikir olsun diye yazıyorum. İsimleri. Aybüke,Aybilge,Aymira
Serde55 Karabiber Bu yazı yardımcı olabilir: https://bebegimeisim.blogspot.com/2021/06/oz-turkce-kz-ismi-bulmann-zorlugu.html?m=1
Nursemom90 Öykü, melis, petek, gökçe, nehir Bu aralar en çok petek ismi hoşuma gidiyor Kızımın adı güneş olacak eşim değiştirmiyor yoksa petekte istiyorum 😅
Seymatrkay Karabiber dimiiii :) ben de çok beğeniyorum. Ama ben olsam Aybüke ya Aybilge yi koyardım. Çok hoş ve anlamlı :)