Slmslm 23 haftalık hamileyim 3-4 gündür vajina kenarları ayakların birleştiği kök kısımları çok ağrıyor özellikle geceleri sağa sola dönmekte kıyafetimi ayakta giymekte zorlanıyorum neden olabilir bu durumu yaşayan var mı
Beyzanrcnp Slmslm bende de aynısı var aşırı ağrıyor yatıp kalkarken dönerken yürürken giyinirken çok ağrıyor
[silindi] Bende yaşıyorum aynı sorunu oturup kalkarken özellikle yatarken uyku esnasında sağa sola dönerken vs 33+5 haftalığım bebek büyüdüğü için oluyor galiba
Slmslm Beyzanrcnp Aynn alt kıyafetlerimi ayakta bile giyemiyorum ya oturmam ya da destek almam gerekiyor
mini575_ 22+6 dayiz benimde üç gündür ağrı, yatarken sağa sola zor dönüyorum eğilip kalkmak baya zor geliyor tedirgin oluyorum dinlenmeye çalışıyorum kolaylikla kavuşalım inşAllah …..
Slmslm Amin inşallah bende Sımdı dayanamayıp doktora geldim idrar tahlili istedi enfeksiyon bi şey var mı ona bakacaklar ama çok kötü bi ağrı insan çok tedirgin oluyor yatıp uzanınca bende dahada artıyor
Slmslm Hazelcik ultrasonda bi sıkıntı olmadığını söyledi magnezyum yazdı birde idrar tahlili yaptı enfeksiyondan olabilirmiş sanırım