secgin 2 aylık hamileyim sol kasıgım da agrı ve sürekli batma oluyor ayagımı sürüklediğim oluyor bu durumu yaşayan var mı ?
kubracyln secgin bende de aynı durum var ani kalkınca falan şiddetli bi ağrı oluyor ama doktor normal bu haftalarda dedi
Yavuzzynpmhra secgin bendede oluyordu canım. Aset olacakmışım gibi, tam adet günlerimde olurdu. Artık yok yerini başka şeyler aldı 😀
ucuncugeliyo secgin bende ayni durumdayim iki ayligim bu zamanlarda normalmis ama benimki fitik gibi duruyo agri oldugu zaman sag kasigimda bi sislik de oluyo doktoruma sormustum bi sorun gorunmuyo demisti sizde de sisli oluyo mu
secgin Evet geçen hafta bende doktora. Gitmiştim banada normal dedi ama aşırı yürümemi etkileyince ister istemez kaygılanıyorum çok teşekkür ederim yanıtınız içinn
secgin Yavuzzynpmhra hayır adet agrısı gibi değil cok farklı batmalar kasılmalar oluyo topallıyorum resmen umarım bisey yoktur
secgin ucuncugeliyo şişlik hissetmedim ama fıtıgı düşünmemiştim bi takip edeyim onuda yanlız olmadıgıma sevindim :)
Seymatrkay secgin Ben de o durumdayım. Bebek büyüdükçe rahim genişlediği için oluyormuş. Özellikle adet zamanı beni sıkıştırdı biraz.
ylnydgd Yarın 13 olcam hala var kasık ağrısı. 1-2 gündür arttı bugün doktora gittim artık bebek iyi, doktor kanama yoksa sıkıntı yok dedi. Sanırım hep olacak 🤷♀️