Minikbebegimveben 5 li takım aldım ayrı olarak battaniye var ama bazılarında içlik görüyorum içlik yok aldığım takımda 10 lu takıma da para vermek istemiyorum en az 1000 lira gerçekten bebeğin neye ihtiyacı olacak kafam karışık
myangelson Minikbebegimveben altına sıfır kollu veya kısa kollu zıbın koyun üstüne ya alt üst takım veya tulum koyun. Battaniyesi var. Çorap sapka ve eldiven de unutmayın. Bir de bez bu kadar. Devlette doğum yapacaksanız hemşireler mi giydiriyor onu ogrenin. Ben eğitim araştırmada yaptım bebeği giydirmeden örtüye sarıp getirdiler annem giydirdi 🤦🏻♀️
Selim_Alparslan Minikbebegimveben 10 lu takım(içinde her seyi var kundak battaniye , eldiven,corap,şapka) ve 1 adet bebek bezi ayarladım hemşireye artık nasil giydirirlerse🤷🏼♀️
asennaa Aldığınız takım yeterli, stres olmayın. Ben de öyle takım vermiştim battaniyesiyle, yetti yani
Gulcingul İçine atlet niyetine zıbın ya da çıtçıtlı olanlardan koyabilirsiniz. Tulum ya da alt üst ikili takım dış giyimi olarak birini tercih edebilirsiniz, 1 çorap ve battaniyesi yeterli. 1 adet bez.