yagmur2026 Civciv54 3 gün oldu bugün halen olmadı aslında pek beklemiyordum ama olmayınca bir umut acaba mı dedim. Haziran da hsg çekildim polip çıktı rahim girişinde temmuzda histeroskopi oldum.
benimadimannee mrvrm ben de bunu anlamıyorum ya , bekle bekle diyo doktorlar sürekli . İnsan bekledikçe bence stres olarak kendine daha fazla zarar veriyor . İnşallah gönlüne göre olur her şey .
mrvrm benimadimannee ve bunu iki ayrı doktor söyledi. Bir yıl mevzusundan dolayı inandırıcı olsun diye 13 aydır olmuyor demiştim. Biri hormon bile bakmadı. Diğeri hormon tahlili istedi. Normal çıkınca bekle dedi 😂
mrvrm Civciv54 inşallah kendiliğinden hamile kalırsın. Tedaviye gerek kalmaz. Rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah 🤲🏻❤️
mrvrm Civciv54 aynen en iyisi beklemek. Ben de düştüm bir hataya. Leke gelmeye başladı ama bakalım artık nasip
kbradrn1 Civciv54 erken gebelik testi al bir de testlerin bazıları bozuk olabiliyor artı bazılarının kandan çıkıp idrarda çıkmıyor normal bence
Civciv54 kbradrn1 umarım test bozuktur kanda çıkar inşallah. Bugün e nabıza düşer mi acaba doktor 4 te gel dedi ama gitme imkanım da yok hep bir aksilik
[silindi] Civciv54 ben sağlık ocağında yaptırdığımda gece baya geç Düştü sisteme hatta genelde bir gün sonra düştüğüde oluyormuş gün boyu resmen e nabıza gir çık bekledim sonuç hüsrandı umarım senin çok güzel gelir
kbradrn1 Civciv54 E nabıza düşüyor ama geç düşüyor sağlık ocağınki benimki halla düşmedi 1 hafta oldu
Civciv54 [silindi] evet sağlık ocağında yaptırdım doktor 4 te gel dedi e nabıza ne zaman düşer bilmiyorum dedi bakalım yarın düşsün napim olumlu sonuçlansın da
yarencb kbradrn1 sağlık ocağında verdiyseniz verdiğinizin ertesi günü arayıp hemşirenize sorabilirsiniz çünkü onların sistemine önce düşüyor e nabıza çok geç düşüyor
cananedp Civciv54 benim de hala çıkmadı ben de sabah verdim sürekli enabıza girip çıkıyorum inşallah yüklerler biran önce merakımızdan kurtuluruz
yarencb Civciv54 ben de 6 gündür adet olmadım bat: 6 ağustos. İki kere test yaptım negatifti bugün de kan testi sonucu negatif çıktı. Normalde düzenlidir ve şuan sadece kasıklarım ağrıyor ara ara. Böyle olup gebe kalan var mı
[silindi] yarencb aynı sorunla bende uğraşıyorum üç gün gecikti napcağımıda bilmiyorum çok sıkıntı yapıyorum
Civciv54 yarencb ilaç kullandınız mı peki ondan olabilir mi. Ben ilaç kullandığım için ona bağlıyorum gecikmeyi
Civciv54 yarencb numarasını bulabilirsem olmazsa ararım başka bir ilde misafirim o şekilde gittim Sağlık ocağına