Masalceylan Üç gündür nişanım geliyor ara ara bugunde yine kanlı geliyor ama yalanci sancılarım dışında bisey yok çok yoruldum ağrılarım bunalttı beni sizlerde nasıl ilerlerdi. Tahmini ne zmn gelir bu bebis😂
Elaozkan Masalceylan sağlıkla kucağınıza alın kaçıncı haftadasınız nşşn geldikten sonra doktora gittiniz mi nişan olduğuna emin misiniz🙃
Dadas Masalceylan sağlıkla gelsin benim bebekte baş aşağı dönmüş doktorum yürüyüş ve hareket önerdi 😂🤭 çok heyecanlıyım 🥰
Merve-metin Masalceylan nişanım geldikten 2 gün sonra doğum yaptım nişan geldikten sonra kan gelip gelmesini takip edeceksin birde bebeğin hareketini takip edeceksin bebeğinin hareketlerinde azalma olursa ve kan gelirse direk acile git sancını bekleme
Miniboy Masalceylan benim ablamın nişan geldikten 4 hafta sonra suyu geldi. Sezeryen oldu. Nişan geldikten snra uzun sürebiliyormuş. Su geldikten sonra riskliymiş. Ama yinede kanlı gelmesi belki başka bir durumdur doktor ile iletişimde olmak önemli.
Masalceylan Elaozkan 39 olucam cnm devlete gidiyorum devlette malum tınlamıyor zaten eminim cnm akıntıyla karışık kanlı geliyor çünkü belli ediyor kendini
Parinas Masalceylan akıntı dediğinizin su olmadığına emin olun mutlaka. Benim suyumda kanla karışık sızıntı şeklinde gelmişti
Masalceylan Merve-metin kanlı geliyor cnm akıntıyla birlikte bebekte bazen hareketli bazen durgun anlayamıyorum şimdi regl ağrısı gibi ağrım var bilmiyorum artar mı
Merve-metin Masalceylan sancılarını takip et canım 5 dk düşünce doğum sancısıdır ayrıca hareketlerini takip et canım
Merve-metin Masalceylan istersen bi acile git canım riske atma en azından nstye gir sancı mı değil mi anlarlar