Papatyasever Arkadaşlar bu bezler hakkında ne düşünüyorsunuz acaba kullanan var mı ben bunları havuzda denizde kullanılıyor sandım bunlar normal bez mi yeni doğan için kullanabilir miyim ne diyorsunuz ???
Polo Papatyasever yenidoğana pek uygun deil. Ama 3 numaraya geçtiğinde kullanabilirsn Normal bezden tek farkı kilot gibi gitdirilio olması. Yoksa bildgmz bez Havuz bezi falan deil yani
Hmyr_ygt Papatyasever yeni doğan için kullanımı saçma bence çocuk yürümüyor ki rahat etsin normal bez yeni doğan için daha mantıklı
sonsuzmasalim Papatyasever sürünmeye başlayınca daha kolay oluyormuş giydirilmesi. 4 numara itibaren bende kullanmayı düşünüyorum
BBusraa Papatyasever ben kullanmıştım kızıma bez bıraktırma döneminde. Bence hiç kullanmayın normal bez daha güzel. Zaten bir paket bitince bir daha kullanmadım. Yanlardan yırtılıyor kakasını yaptığında zor oluyor 😫
Papatyasever Polo benim bebeğim daha doğmadı hiç bilgim de Yok ben kaç tane yenidoğan Bezi almalıyım peki bugün indirimdeyken almayı düşünüyorum da e Bebek ten
Hmyr_ygt Papatyasever ben fazla almadım belki cildi sevmez diye Sleepy aldım göbek oyuntulu eğer bişey olursa değiştiririm aldıklarım boşa gitmesin diye stok yapmadım
Polo Papatyasever Benimde bebeğim doğmadı henüz. Arkadaslarımdan edindiğim bilgilerle ben stokladım. 200 1 numara 200 2 numara var. Çok uzunca bir süre 3 numara kullanılıomuş. 3 numaradan kaçyüz tane var bilmiorm. Baya stok yaptım. 4 den de stok yaptım.
Papatyasever Polo yok ben yapmadım bugün bi anneye sordum bebeği çok küçüktü 100 lü kullanmış yeni doğandan 2-5 kg daha sonra hemen 2 numaraya geçmiş hangi marka aldınız ?
Polo Papatyasever molfix aldım daha çok. Arada sleepy canbebe falanda var. Denicem hepsini. Bebek bezleri her geçen gün zamlanıo. Ondan indirimlerden aldım. Önemli olan altın temiz kalması.
Papatyasever Polo haklısınız aslında bana 100 yeter dedi anneler o yüzden yenidoğan için onu aldım sonra hemen 2 numaraya geçecem. Şimdiden alayım diyorum hatta.
Polo Papatyasever yani indirim buldukça al Tanesini 43 kuruşa aldığım bez şuan 74-75 kuruş. Ben öyle hesap ediorm kar zarar oranınını
Polo Papatyasever aa iyiymiş 52 kuruş. Şimdi 60 kuruştan aşağı bulunmuo. Gerçi ben prima kullanmıcam. Baya içinde katkı maddesi varmış diye
ozgeya Papatyasever Külot bezler günlük kullanılıyor fakat şöyle bir sıkıntısı var.çıkarırken yanlardan yırtıp çıkarıyorsun ama giydirirken her defasında bebeğin alt kıyafetlerini komple çıkarmak gerekiyor.o da her zaman mümkün değil özellikle de havaların soğuk olduğu dönemde her ortamda komple soymak olmuyor.