Pinar6161 Flowerelif240824 ben kullandım bunu ovülasyon testiyle birlikte bide yumurta kalitesi artırmak için bisey almıştım. Hamileyim suan. Önce Allah nasip etti tabii 🤲🏻 bunları kullanmadan önce 2 sene tedavi görmüştüm..
Deletedmom_247 Flowerelif240824 bunu bende merak ediyorum burada bekleyeyim. Dr Gökçen Erdoğan’ın var bir ürünü. Çoğu kişi olumlu yorumlar yapıyor ama bilemedim :( kendisi de iyi bir doktor ama herhalde önümüzdeki ay bende deneyeceğim
ozge1001 Flowerelif240824 bigebeningünlüğü jelini 3 ay kullandım bir işe yaramadı doktorum natal infertil jeli önerdi olumlu kanıtlanmış çalışmalar var diye bu ay onu denedik reglime 5 gün var beklemedeyim
Pinar6161 benimadimannee birgebeningünlüğü sayfasına testlerimi atmıştım o yönlendirmişti öyle ürün almıştım. Kendim almadım
Pinar6161 Flowerelif240824 hayır dr’larda 2 sene boşa zaman geçirince kendim bide bu yolu denemek istedim.
Deletedmom_247 Lovebaby27 hım anladım ben o sayfayı ve kadını maalesef beğenmiyorum kadın doktor değil bir şey değil ürün ithal edip satıyor oh ne güzel. Dr Gökçen Erdoğan ın bir jeli var. Bende önümüzdeki ay onu alıp denemeyi düşünüyorum
Deletedmom_247 Flowerelif240824 oda infertilite jeli diye geçiyor canım. Var sayfasında ve trendyolda bakın isterseniz.
ozge1001 Flowerelif240824 bigebeningünlüğü jellerinde kimyasal olduğunu söyleyenlerde var işe yarayan da çok belki diye bir umut kullanıyoruz ama bir yan etkisi yokmuş bende sormuştum doktora ☺️
Deletedmom_247 gebelk Kız gökçen hocanın instasında da var. DR GE diye geçiyor dur söyliyim Trendyyoldaki adı : DR GE Dr.GE 8×5ml Fertility Gel bu şekilde aratabilirsin.