iremd-1798 Kızlar acil yardım. Çok kaşıntım var ve beyaz süt kesiği gibi akıntım. Ne yapsam rahatlatır? Hamile değilim bu arada. 4 5 gündür var çalışıyorum iki tanede çocuğum var doktora gidemedim 🥺
-Yusufumm- iremd-1798 uzun zamandır akıntım vardı kaşıntı ve yanma başlayınca hemen acile gittim enfeksiyon belirtileri zaten ilk gebeliğimde de yaşamıştım ondan tecrübeliyim istersen ilaç isimlerini verebilirim
Merve_3300 iremd-1798 hamileligim mantar enfeksiyonla geçti fitil ve travazol kullnadım ara ara geçip geri geliyordu doğurdum gün kurtuldum cok üstememek lazım normal
Bebivekedi iremd-1798 iç çamaşırınız asla ıslak kalmasın ondan oluyor etkiliyor travazol krem ve pyiseptel diye ilaç vardı bunlar iyi geliyor
-Yusufumm- iremd-1798 canım ben de perşembe günü acillik oldum bi kutu hap krem fitil ve suya karıştırıp içecek bi şase verdiler
iremd-1798 -Yusufumm- ay annem bugün gidecekti belirtileri söyleyip ilaç yazdırmak için ne yaptı bilmiyorum. İlaç isimlerini yazarsanız çok sevinirim yazdırmadı ise onları alayım 🥺 işe geliyorum kaşıntı mahvediyor. Benim de su gibi akıntım vardı kaşıntı başladı beyaz beyaz süt kesiği akıntım başladı çok zorlanıyorum 🥺🥺
-Yusufumm- iremd-1798 Dispari 3 gr şase Piyeloseptyl 100 mg Donaxyl 10 mg vajinal tablet Travazol 15 gr krem bunları bana acil doktoru verdi hepsi de ilk içişimde ve krem ve fitili ilk kullanışımda etki etti. Dün kendi doktoruma gittim bu ilaçları verdiklerini kullanmaya devam ediyim mi diye sordum sadece travazol kremi aşırı derecede kaşıntın olunca kullan yoksa kullanma içinde kortizon var iyi değil dedi bilgin olsun
iremd-1798 -Yusufumm- valla annemde dün yazdırmış bugün çok daha iyiyim dün mahvolmuştum. İki tane krem içinde 3 tane olan fitil bir de bir tane hap vermiş iki tane var içinde haftalık hap şuan daha da azaldı etkiler çok şükür ☺️
iremd-1798 Merve_3300 hamile değilim işte 1 sene önce doğum yaptım. Hiç olmamıştı şuan kaşıntıdan yara oluştu çatladı çok canım yanıyor. Düne göre daha iyiyim ama acısı ara ara geliyor 🥺
iremd-1798 Bebivekedi valla şuan daha iyiyim ama bir yeri acıyor hala tahriş olmuş sanırım. Ya su gibi akıntım var gün boyu da işteyim dikkat ediyorum kuru tutmaya umarım tamamen geçer bir daha olmaz dehşeti ya