ifo benim 1 temmuzdan beri kafamda sersemlik boşluk basınç hissi var givi günlerim zehir gibi geçiyor benim gibi olan var mıydı lütfen konuşmak istiyorum
5bmerve ifo bende aynı durumdayım sureklı kafamın içinde basınc hissi var ayrıca baygınlık hissi halsizlik de çok oluyor
Eddyy Bence de değerlerinize baktırın havalar aşırı sıcak bana da oluyor bazen dinlenmeye çalışıyorum azıcık enerjim olduğunda ise ayaklanıp bir şeyler yapmaya çalışıyorum çünkü oturdukça insan iyice hiçbir şey yapamıyor
Melickaya ifo düşük olduğu için öyle işte. Doktorunuza danışın ona göre besinler tercih edin. Sağınıza ve solunuza yatın asla sırt üstü uyumayın. Serin bir yerde durmaya özen gösterin ve su için 2 - 3 lt
ifo 5bmerve bu sizin hayatı kalitenizi etkiliyor mu benim çok etkiliyor geceleri uykumdan bile uyanıyorum kafam yüzünden
5bmerve ifo tabikide çok etkiliyor sürekli uyku halindeyim elim kolum kalkmıyo resmen cocuklarıma bile zorla bişeyler hazırlıyorum
ifo 5bmerve benim gözlerim gidiyor kafamın içi çok tuhaf bazen bayılacak gibi hissediyorum kafamın içi sürekli bi tuhaf