busra2026 Merhabalar, Denizli’de önerebileceğiniz kadın doğum doktoru kim ve nerede kızlar bilgilerinizi paylaşabilir misiniz 😌 tercihim kadın doktor 👩⚕️
anneolmakneguzel_ busra2026 hande yurtsever, özel kliniği var. Aşırı memnunum. 2000tl muayene ucreti. Devlette bilemiyorum
eskus busra2026 11 haftaya yaklaştım 2 tane erkek doktora gittim ikisinide sevemedim bitanesi dalga geçer gibi konuştu diğerinin de ondan farkı yoktu en son ayşe seçile gideyim dedim insanlardan duyduğum tek olumsuzluk çok bekliyoruz diyorlardı. Gittim çokk sevdim aşırı güler yüzlü ben sormadan zaten herşeyi açıkladı söyledi sorduğum sorulara da sıkılmadan cevap verdi bu benim için çok önemli . Bana çok güven verdi kendisi kesinlikle tavsiye ediyorum.
yuksellll anneolmakneguzel_ Nuray Aydın. Özel kliniği var, normal doğumu destekliyor. Ben ona takipliyim, ilgili bir doktor.
Vildan0 Zeynep Orpak öneriyorum çok tatlı ve sormadan her şeyi anlatıyor 2100 tl muayene ücreti istersen değerlendir ama doğumu pahalı bana da sezaryen için uygun fiyatlı hastane önerirmisiniz az kaldı 🥹