Yenibirannee Damla_111 herkesin bünyesi farklı senin iç karnın geniş sanırım 25. haftadan sonra belirgin olur baya 😊 benim 3. gebeliğim 12. haftadan beri belirgin kıyafetlerim olmuyor eğilemiyorum 😵💫 şimdi 27+3 olduk kocamanım 😞
Ysfansi Damla_111 benimde iç karnım yoktur bu yüzden ilk aylarda hemen belli etti ve kıyafette beni zorladı şuan 34 olduk ama ilk gebeliğime nazaran biraz daha küçük göbeğim 🥰
Katres Damla_111 benim 25. haftadan sonra net şekilde çıktı şimdi de kocaman oldu ama 25. Haftaya kadar hiç belli olmamıştı
momkrm19 Damla_111 kiloya bağlı da değişir ama ilk gebelikte yaşadığım ve gördüğüm en erken 20-24 arası gözüküyor
Zeynepefem Damla_111 ben 10 hastalığım karnım kocaman oldu🤭 ilk gebeliginiz mi? İlkinde biraz gec çıkıyor
mrp2023 Damla_111 herkeste farklı benim 30 dan sonra büyümeye başladı 35-36 da dışardan görenler hamilemisin demeye başladı onun öncesinde kimse anlamıyordu
Nealakayahu Damla_111 bende tam 19 haftalık oldum hala belli değil benim ki net olarak 8 9 da belli oluyor e bi zahmet 😅
Hashasim2020 Bence belli olmaması cok daha güzel erken büyük olması çok zorluyor. Benim 17 hafta biraz fazla büyük artık hareketlerim kısıtlandı. 25ten sonra çıksa falan daha iyi şanslısbız 🥹
Damla_111 @Zeynepefem İlk daha canım herkes karnın yok diyor bende acaba bebek mi gelişmiyor diye düşünüyorum çünkü azıcık bile çıkmadı 19 hafta olacağım yarın ☺️