Mervekhrmnturan Selamlar Özel gün hediyesi hazırladınız mı acaba? Fikirlerinizi yazar mısınız? Gerek var mı yada nerede neler yaptırdınız 🤗
Zeynepefem Mervekhrmnturan ben çikolata ve kapı süsü yaptırmayı düşünüyorum cinsiyet belli olunca. Başka bişeye gerek duymadım
Ysfansi Mervekhrmnturan bende kapı süsü ve çikolata yaptırdım birde büyük kolonya dagıtmıcam ama gelen misafirlere tutmak için 40 çıktığı gibi Mevlüt olucagı için hediye dagıtma orda yaparım onuda tesbih düşünüyorum
Bebissever Kapı süsü, anahtarlık, çikolata siparis verdim bence cok salakca fuzuli masraf ama herkes yapıypr diye kendimi zorunlu hissettim
Zeynepefem Bebissever 😂 salakça bulduğunuz bişeyi herkes yapiyor diye yapmakta pek akıllı işi degil sanki
Mervekhrmnturan Bebissever nerde yaptırdınız acaba? Sanırım biraz masraflı evet ama hoş bir hatıra kalsın diye düşünürsek tatlı oluyor 😊 isme özel magnet düşünüyorum bende
Bebissever Zeynepefem ee degil zaten salaklık abuk sabuk seylere okadar para vermek. Yapmasam cevremdeki herkes yaptı ne bileyim yaptım işte. Ama gereksiz
Mervekhrmnturan Zeynepefem çikolatayı bende düşünüyorum artı isme özel magnet düşündüm hatıra kalması için 😇
Burcukavak Zeynepefem umarmakrome kampanya yapmış kapı süsü - yastik- 10 magnet 1000₺ . Ön ödeme almiyor. Ödemeler teslimattan sonra oluyor.şiddetle öneriyorum
Zeynepefem Bebissever keşke yapmasaydın o zaman senin için fuzuli masraf olmuş. Herkes kendini camdan atsa sende mi atacaksin😂🤭
Bebissever Zeynepefem sen niye takıldın bukadar yaptırmama hdjdhd param cok ondan yaptırdım ama gereksiz diyorum bana göre .Suan herkes yaptırdıgı için adet gibi bişey olmus .
Zeynepefem Bebissever salakça buluyorum diyosun ama herkes yaptırıyor diye yaptırdım diyorsun bana tuhaf geldin o yüzden takıldım skdhdh😂 çok paran olsa fuzuli masraf demezdin hahhah 😂😂
Mervekhrmnturan halitefe anahtarlık ve magnet arasında kaldım bende. Sonra isim yazılı olmasını istediğim için magnet daha hatıra kalır gibi geldi 🙃
halitefe Mervekhrmnturan ilk çocuğumda magnet yaptırmıştım bende işin aslı ama magnetler çöpe gidiyor artık kimse dolabına falanda takmaz oldu o yüzden vazgeçtim
Mervekhrmnturan halitefe ben çok yakınlarımın bebelerinin magnetlerini tutuyprum ya 🙈 onlar da benimkileri atmaz diye düşünüyorum. Çok yakınlar için düşündüm ☺️
Havin49_ Mervekhrmnturan valla çok gereksiz oğlumda yapmadım bu bebeklerde de yapmıycam zaten insanın yeterince masrafı oluyor sırf insanlar dolabına mahmet asdın veya çikolata yesin diye dünyalar kadar para vermek çok saçma bemce
Hhatiicee Mervekhrmnturan hediyelik kolonya ve cikolata yaptıracağım ikisinin yeterli olduğunu düşünüyorum
Ecrin_47 halitefe var cnm ama burda versem doğur olur mu bilmiyorum uygulamada yasak mı bilmiyorum özelden yazın bna size zahmet