Melo2 Kıyafetleri nasıl kaç derece de hangi programda yıkadınız ilk ve sonrasında bide kurutma makinesinde mi kurutmalıyız normal telde mi yani ilk sefer kullanmasam bile sonrasında illa kullanmam gerekiyor kurutmayı sorun yaşar mıyım
Smyye1B Melo2 Ben 30° 28dk 1200 devirde yıkadım sonrasında kurutma makinemin bebek programinda kuruttum hiç bı şekilde zarar vermedi küçülme vs.de olmadı. İlk çocuğumun kıyafetlerinde öyle yıkayıp kurutuyorum.
Selenavci63 Melo2 30 derece 800 devirde 40 dk kadar yıkadım siveno deterjan kullandım makineyi kullanmadan önce iyice temizledim. Kurutmaya atmadım küçülme ihtimaline karşı telde kuruttum bir günde kurudu zaten ütüleyip dolaba yerleştirdim💖
Esseraa22 @Melo2 ben 30 derecede 800 devirde yıkadım sonra kurutmaya attım kurutmada düşük ısı ayarına ayarladım o şekilde kuruttum çekme falan da yasmaadim cogu kişi küçük olduğu için çeker dedi ama çekmedi dediğim gibi ayarını yapıp düşük ısıya verdim yarım saat fazla sürdü ama sıkıntı yaşamadım.
Smyye1B Melo2 Eğer hassas programınız dolap kuruluğu ve 1.40dk ise neredeyse aynı işi görür . Az önce baktım programa süre ve kuruluk ayarı bu şekilde🌸
Esseraa22 @Melo2 hassas olabilir birde ütüleme programına göre ayarlarsanız en düşük oda olur dusuk ısı olursa eğer çekme yapmaz sadece biraz kurutmasi uzun sürüyor